Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΖΩΝΗ


Αναδημοσιεύουμε από το athlisi.com, τις δηλώσεις του προπονητή μας στο γυναικείο τμήμα κ. Σπ. Νικολάκη, σχετικά με τον αγώνα με τους Τράχωνες και την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
''Η εκτός έδρας ήττα από τους Τράχωνες με 3-0 σετ και η νίκη της Α.Ε Ρέντη επί του Φοίνικα Πειραιά τη χθεσινή μέρα έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του Δ.Α.Σ Δραπετσώνας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΣΠΕΔΑ!
Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Νικολάκης και τα μέλη αυτής αισιοδοξούν πως το συγκρότημα τους μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β’ Κατηγορία ποντάροντας στις ενδεχόμενες επιτυχίες του στα παιχνίδια με τις ομάδες, οι οποίες έχουν ίδιο στόχο με το Δ.Α.Σ Δραπετσώνας.
«Χθες χάσαμε από τους Τράχωνες, αλλά δεν τα υπολογίζουμε αυτά τα ματς! Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη! Εμείς χρειάζεται να κερδίσουμε τον αγώνα με αντίπαλο την Ίριδα Νέας Σμύρνης στην έδρα μας, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες να παραμείνουμε στην Α’ ΕΣΠΕΔΑ! Γνωρίζαμε από το περασμένο καλοκαίρι πως στη Β’ ΕΣΠΕΔΑ θα υποβιβαστούν, σίγουρα, δύο ομάδες και τρεις αν δεν παραμείνει ο Απολλώνιος Κερατσινίου στην Α2 Κατηγορία! Συνεπώς, η αποστολή μας δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό! Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!», είπε ο Σπύρος Νικολάκης, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ» την Πέμπτη το μεσημέρι, αναφορικά με το χθεσινό ματς και την πορεία της ομάδας του στον… μαραθώνιο της Α’ Κατηγορίας.
Στο παιχνίδι της Τετάρτης, ο έμπειρος προπονητής, χρησιμοποίησε τη Χονδρού στη θέση της πασαδόρου, όπως και την Λαζαρίδου, κατά τη διάρκεια του β’ και γ’ σετ! Η Πατσιαβούδη χρησιμοποιήθηκε ως διαγώνια, όπως και η Λύγκου κατά τη διάρκεια του γ’ σετ. Οι Οβσιανίκοβα χρησιμοποιήθηκε στη θέση της ακραίας μαζί με τις Βλάχου, Αναστασοπούλου και Ζωγιοπούλου, ενώ οι Κώτσου και Στρατίκη στις θέσεις των κεντρικών. Η Φράγκου - Φραγκάκη έλαβε τη θέση της λίμπερο, ενώ η διαγώνια και κεντρική, Βουλγαράκη, δεν έδωσε το παρών στο συγκεκριμένο ματς, λόγω αυξημένων εκπαιδευτικών υποχρεώσεων.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...