Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Την ήττα και τον τυπικό αποκλεισμό από την τελική φάση, υπέστη χθες το τμήμα των κορασίδων μας, στον εντός έδρας αγώνα μας με τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑ με 3-0 (15-25, 18-25, 24-26).
Η ομάδα μας, έπαιξε πολύ καλό βόλει και θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το 3ο σετ στο οποίο προηγηθήκαμε με 24-22, αλλά ο Μίλωνας με σερί 4-0, κατάφερε και κέρδισε το σετ και τον αγώνα.
Πάντως, αξίζουν τα κορίτσια μας ένα μεγάλο μπράβο για τη συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα και δυστυχώς αν για 2η συνεχή χρονιά, δεν είχαμε τις ατυχίες τραυματισμών και κάποια κρούσματα απειθαρχίας, δικαιούμασταν καλύτερης τύχης.
Η διαιτησία του κ. Δευτερίγου και της κας. Παπανικολάου, ελέγχεται για δύο λάθη σε βάρος της ομάδας μας σε κρίσιμα σημεία του 3ου σετ. Πάντως οι νέοι διαιτητές, όταν ορίζονται να ασκούν το ρόλο του 2ου και του σημειωτή, θα πρέπει να διαιτητεύουν και όχι να περνούν απαρατήρητοι, γιατί ο 1ος δε μπορεί σε καμία περίπτωση να τα βλέπει όλα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Αντωνοπούλου, Σιμιτζή, Χίου, Λαζαρίδου, Καραγιαννίδου, Καραμήτσου, Αλεξάνδρου (λ - φωτό), Πόποβα, Χόρτη.
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ: (Βαλσάμος) Σταυροπούλου, Μπανίκα, Βαίτση, Σιώτη, Ντόζη, Δικαιούλια, Καραγεώργη (λ), Λαβή, Θεοδωρίδου, Ταγματάρχη, Κουφάκη.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας: ΜΟΣΧΑΤΟ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 12-00 08
------------------------------------
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 09-03 07
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-09 05
4. ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 00-12 04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...