Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΑΝΤΡΩΝ


Νίκη για την ομάδα μας στον αγώνα για τη 13η αγωνιστική επί του Τελαμώνα με 3-0 (25-27, 16-25, 12-25).
Η ομάδα μας έπαιξε μέτριο βόλει και μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, εξασφάλισε και τυπικά την είσοδο της στην τελική φάση, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά κι αυτό από μόνο του είναι επιτυχία.
Με λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων η διαιτησία των κ.κ. Παπαστάμου και Τσακίρη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ξεροβάσιλας) Οικονομόπουλος, Β. Νασκιντασβίλι(φωτό), Ραμμόπουλος, Τσικάτος, Δ. Νασκιντασβίλι, Χιουρέας, Κυριακουλάκος (λ), Στρατηγός, Πάλι.
ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ: Κατσέλης Π., Κρουστάλης, Ζαβόλας, Καλανταρίδης, Κατσέλης Α., Καστρουνής, Περδικούρης(λ), Μαγιάτης.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΣΠΕΡΟΣ 3-2
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 1-3
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΥΡΥΑΛΗ 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 36-11 33
2. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 30-15 28
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 31-21 26
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 29-19 25
------------------------------------------------
5. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 27-24 20
6. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 25-24 18
7. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 07-33 03
----------------------------------------------
8. ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 01-39 00

Χαρακτηριστικά της 13ης αγωνιστικής:
1. Οι ομάδες που τυπικά έχουν εξασφαλίσει θέση στην τελική φάση, έχουν ήδη προκριθεί και είναι οι: Αργυρούπολη, Έσπερος, Ευρυάλη και Δραπετσώνα.
2. Αυτό που μένει να δούμε, είναι η τελική τους θέση, με την Αργυρούπολη να έχει εξασφαλισμένη την 1η θέση και άρα το πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις φάσεις και τη Δραπετσώνα κατά 99% την 4η. Έτσι το μόνο που περιμένουμε, είναι ποια ομάδα θα καταλάβει τη 2η θέση από τον Έσπερο και την Ευρυάλη, άρα το πλεονέκτημα έδρας στον ημιτελικό. Το μεταξύ τους σκορ, είναι 1-1 νίκες και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί ο Έσπερος. Στο ζευγάρι Αργυρούπολης - Δραπετσώνας το σκορ μεταξύ μας, είναι 1-1 νίκες.
3. Με τη χθεσινή της ήττα η Αργυρούπολη, απώλεσε το προνόμιο να συναντηθεί στον ημιτελικό με την Ευρυάλη, την οποία θα είχε 2-0 στις νίκες και θα συναντηθεί μαζί μας, που είμαστε ισόπαλοι. Έτσι κι αλλιώς βέβαια, είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, γιατί και το πλεονέκτημα έδρας διαθέτει και εμείς δεν καιγόμαστε ιδιαίτερα για την άνοδο, από τη στιγμή που του χρόνου καταργείται η Β΄ Εθνική και έτσι λογικό θα είναι, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής της επόμενης περιόδου, να υποβιβαστούν αρκετές ομάδες. Πάλι δηλαδή του χρόνου, θα είμαστε μια κατηγορία κάτω από την Α2.
4. Οι υπόλοιπες 4 ομάδες της κατηγορίας, στην τελευταία αγωνιστική, θα είναι τελείως αδιάφορες.
5. Τα ιστορικά Ναυπηγεία, κέρδισαν το 1ο σετ της χρονιάς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό να τους κρατήσει στην κατηγορία και έτσι από χθες αποτελούν και τυπικά παρελθόν από την Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
6. Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής:
ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ
ΕΥΡΥΑΛΗ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

4 σχόλια:

  1. Αμάν αδέλφια. Όχι άλλη ΑΝΤΡΙΛΑ. ΑΝΔΡΩΝ λέγεται το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντρας ή άνδρας ή και τα δύο σε καθαρεύουσα και δημοτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναφέρεται κανείς στην Εθνική ομάδα ΑΝΤΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δε μου λες, γιατί είναι σωστό το ΑΝΔΡΩΝ και λάθος το ΑΝΤΡΩΝ; Γιατί δε μου απαντάς, αν το ΑΝΔΡΩΝ είναι στην καθαρεύουσα και το ΑΝΤΡΩΝ στη δημοτική; Γιατί αναφέρεσαι στο τι αναφέρουν άλλοι και όχι ποιο είναι το σωστό; Πολλές φορές έχουν επικρατήσει λέξεις στη γλώσσα και στη γραφή μας, που είναι λάθος, αλλά συνεχίζουμε και τις χρησιμοποιούμε από συνήθεια.
    Συμπερασματικά λοιπόν:
    ο άντρας, του άντρα, των αντρών κλπ
    ο άνδρας, του άνδρα, των ανδρών κλπ
    Άρα και τα δύο είναι σωστά, στη δημοτική και στην καθαρεύουσα. Και επειδή η επίσημη γλώσσα της χώρας μας, εδώ και 30 χρόνια, είναι η δημοτική, καλό είναι να χρησιμοποιούμε μόνο τη δημοτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...