Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΜΨΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΟ CHAMPION ALL STAR DAY

Σπάζοντας την παράδοση, οι Ξένες All Stars επικράτησαν των Ελληνίδων με 2-1 στο Champion All Star Day 2011 που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο κλειστό του Γέρακα, με φιλάθλους όρθιους καθώς οι δύο κερκίδες είχαν γεμίσει.
 
 
Για να ξεκινήσει το πάρτι, χαμήλωσαν τα φώτα και έγινε η παρουσίαση των δύο ομάδων. Για τις Ελληνίδες οι Ευαγγελία Χαντάβα (Ολυμπιακός), Ελένη Ιχτιάρη (Κερατέα), Μαρία Νομικού (Ηρακλής Κηφισιάς), Νικολέτα Κουτουξίδου (ΑΕΚ), Ελένη Κιόση (Ανατόλια), Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός), Αλίκη Κωνσταντινίδου (Πειραματικό), Αριστέα Γιακούμπ (Ηρακλής), Ιωάννα Βλάχου (Ανατόλια), Ευαγγελία Τσίμα (Μαρκόπουλο), Αρετή Κονόμι (Μαρκόπουλο), Ευαγγελία Χρήστου (Πανελλήνιος). Προπονητές οι Τάκης Φλώρος και Θανάσης Στράντζαλης.

Ακολούθησαν οι ξένες με τις Μπριζίτκα Μόλναρ (Παναθηναϊκός), Τάμι Μαχόν (Παναθηναϊκός), Γέλενα Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Έλενα Κόλεβα (Ολυμπιακός), Γιάνα Σιμάνκοβα (Μαρκόπουλο), Κάταλιν Κις (ΑΕΚ), Μάγια Ογκνιένοβιτς (Ολυμπιακός), Σόνια Μποροβίνσεκ (ΑΕΚ), Ζουζάνα Γιόζα (Ηρακλής), Εμιλία Νίστρομ (Πανιώνιος), Μάρτα Νιέβα (Κερατέα), Ροζίτσα Γιάνεβα (Ανατόλια), Βέσνα Γιέλιτς (Πανελλήνιος), Μίλκα Ντα Σίλβα (Μαρκόπουλο). Προπονητές οι Γιάννης Νικολάκης και Τέλης Σωτήρχος.

Τον τίτλο της MVP έλαβε η πασαδόρος των ξένων και του Ολυμπιακού, Μάγια Ογκνιένοβιτς.

Διαιτήτριες ήταν οι Ειρήνη και Λεμονιά Μουλά, επόπτριες οι Μαρία Οικονόμου και Αικατερίνη Σωμαράκη και γραμματεία η Ναταλία Εμμανοηλίδη. Τις απονομές στις δύο ομάδες έκαναν τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας και Νεκτάριος Χαλβατζής.

Τα σετ: 26-24, 24-26, 7-15
 
Καλύτερη επιθετικός η Γιάνεβα

Στο διαγωνισμό για την καλύτερη επίθεση, νικήτρια αναδείχθηκε η Ροζίτσα Γιάνεβα, που επικράτησε των Ελένης Κιόση, Ευαγγελίας Χαντάβα και Ζουζάνα Γιόζα.

Πασαδόρος για τις ξένες ήταν η Μάγια Ογκνιένοβιτς, ενώ για τις Ελληνίδες η Νικολέτα Κουτουξίδου.
Την κριτική επιτροπή συνέθεσαν η Έφη Σφυρή, η Τασούλα Πολυζώη, η διαιτητής Λεμονιά Μουλά και μία κοπέλα από το κοινό, η Σοφία.

Καλύτερη σέρβερ η Παπαφωτίου

Η Αθηνά Παπαφωτίου αναδείχθηκε καλύτερη σέρβερ, αφού ήταν η μόνη από τις τέσσερις αθλήτριες που διαγωνίστηκαν, η οποία πέτυχε το μπαλόνι που είχε τοποθετηθεί σαν στόχος.

Δοκίμασαν, αλλά απέτυχαν οι Μάγια Ογκνιένοβιτς, Γιάνα Σιμάνκοβα και Ευαγγελία Χρήστου.

Κριτική επιτροπή και σε αυτό το διαγωνισμό ήταν οι Έφη Σφυρή, Τασούλα Πολυζώη, Λεμονιά Μουλά, και αυτή τη φορά μία άλλη κοπέλα από το κοινό, η Χριστίνα.

  
Πλούσιο θέαμα από κορασίδες και επίλεκτες Α2

To δεύτερο… πιάτο στο Champion All Star είχε την εθνική κορασίδων, που χειροκροτήθηκε για την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά και επίλεκτες αθλήτριες από τον 1ο και τον 2ο όμιλο της Α2 γυναικών.

Οι διεθνείς Ελληνίδες έδειξαν πως δίκαια αποτελούν το λαμπρό μέλλον του γυναικείου βόλεϊ, αλλά και οι αντίπαλες δεν παρέδωσαν εύκολα τα όπλα. Νικήτριες οι κορασίδες με 2-1 (25-23, 25-22, 13-15).

Η σύνθεση της εθνικής κορασίδων, με προπονήτρια την Καρολίνα Μπαρζούκα: Σουλτάνα Χριστινίδου (Αίας Ευόσμου), Μαριλένα Αρτακιανού (Ηρακλής), Ειρήνη Αναγνώστου (Ένωση Βύρωνα), Ανθή Βασιλαντωνάκη (Ένωση Βύρωνα), Σοφία Μπούσια (ΕΑ Λάρισας), Αντωνία Πίντζου (Μαρκόπουλο), Μαρία Σωτηρίου (Ηλυσιακός), Αλεξία Καλανταρίδου (Αίας Ευόσμου), Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (Αίας Ευόσμου), Μαρία Γιαννιτσαρίδη (Άθλεση Ηρακλείου), Μαριφένια Πατεράκη (Ένωση Βύρωνα), Μελίνα Εμμανουηλίδου (Άρτεμις Κορυδαλλού).

Η ομάδα της Α2 (Κάσση Ξενάκη, Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Μιρέλλα Σύλλα (Ιωνικός Ν.Φ.), Σοφία Καλλιώρα (Πετρούπολη), Πένυ Ρόγκα (Άρτεμις Κορυδαλλού), Φωτεινή Αγόρη (Γέρακας), Λίλη Δασκαλοπούλου (Ηλυσιακός), Άννα Φωτεινού (Ίωνες), Καρίνα Φιλιπιόνκοβα (ΖΑΟΝ), Μάρβη Γιοβάνη (Ίωνες), Ευδοξία Αργυροπούλου (Ίωνες), Αριάνα Παπαγιάννη (Αγία Παρασκευή), Δήμητρα Καραμπάγια (Ένωση Βύρωνα), Λάουρα Κόρνια (Φιλία).

Η Καρολίνα Μπαρζούκα, αφού μοίρασε μπράβο και ευχαριστώ στις αθλήτριες για την πρόκρισή τους, είπε για τη διοργάνωση: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται για την προβολή και την προώθηση του βόλεϊ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...