Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPION ALL STAR DAY 2011


Σε έντονους ρυθμούς «Champion All Star Day 2011» κινείται πλέον το γυναικείο βόλεϊ, καθώς την επόμενη Κυριακή 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η μεγάλη γιορτή στο κλειστό του Γέρακα.

Τα μεγαλύτερα αστέρια της Α1 από ελληνίδες και ξένες αθλήτριες θα αναμετρηθούν σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα, χωρίς το βαθμολογικό άγχος και την πίεση του αποτελέσματος με μοναδικό νικητή το ίδιο το άθλημα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 με τον αγώνα μεταξύ επίλεκτων αθλητριών κλιμακίων ΕΣΠΑΑΑ και ΕΣΠΕΔΑ. Στις 13:00 θα ακολουθήσει ο αγώνας επίλεκτων αθλητριών από αθηναϊκές ομάδες της Α2 κόντρα στην Εθνική κορασίδων που τον περασμένο μήνα σφράγισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το event θα κορυφωθεί με το All Star Game στις 15:00, δηλαδή τον αγώνας μεταξύ επίλεκτων Ελληνίδων αθλητριών της Α1 κόντρα στις επίλεκτες ξένες αθλήτριες της κατηγορίας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του «Champion All Star Day 2011», αλλά και τα ρόστερ των ομάδων και τους προπονητές που ανακοινώθηκαν. Στο μεταξύ, την Πέμπτη στις 12.30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ο Α' αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιάννης Στουραΐτης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σιδέρης, υποδέχονται τον Δήμαρχο Παλλήνης, Αθανάσιο Ζούτσο και τον Γενικό Διευθυντή Νότιας Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, Champion Europe SpA, Δημήτρη Ματεμτζή, προκειμένου να επισημοποιήσουν την έναρξη της συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...