Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


Ήττα για το τμήμα των κορασίδων μας, στον εκτός έδρας αγώνα για την 3η αγωνιστική και τελευταίας του Α΄ γύρου, της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος, από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, με 3-0 (25-20, 28-26, 25-20).
Η ομάδα μας, έπαιξε σχετικά καλό βόλει, αλλά τα αμυντικά λάθη, δε μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως την πετύχαμε στην Α΄ Φάση στο Αιγάλεω. Τώρα πια, η πρόκριση μας, στην τελική φάση έγινε δύσκολη και χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πανηγυρίσουμε εμείς.
Άριστη η διαιτησία της κας. Κυριοπούλου και του κ. Αντωνόπουλου, στον οποίο οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για το εκπληκτικής καθαρότητας φύλλο αγώνα που συνέταξε.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Λιγνός) Λαζαρίδου, Σιμιτζή, Αναστασοπούλου(φωτό), Καραμήτσου, Καραγιαννίδου, Χίου, Αλεξάνδρου (λ), Αντωνοπούλου, Πόποβα.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη) Επισκόπου, Αναστασιάδου, Καραβανά, Λαμπροπούλου, Στέφα, Μανωλίκα, Ρίζου (λ), Βλάχου, Μιλεντίγιεβιτς, Παυλίδου.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας, ΜΟΣΧΑΤΟ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 09-00 06
------------------------------------
2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 06-03 05
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-06 04
4. ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 00-09 03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...