Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

ΟΡΘΙΟΙ: Λ. Κογκαλίδης (Πρόεδρος Επιτροπής Πετοσφαίρισης), Καλόβολος (προπονητής), Πολλάλης, Μαστρογιάννης, Ανδρεόπουλος, Τζαννετουλάκος, Μπουλγάρου, Γ. Κογκαλίδης (Γ. Γραμματέας).
ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Σαββίδης, Δεμιτζόγλου, Ψαράκης, Παύλου, Θεοχαρίδης, Καλόβολος.

Ήττα για το παιδικό μας τμήμα, στον εντός έδρας αγώνα μας για την 3η αγωνιστική και τελευταίας του Α΄ γύρου της Β΄ φάσηςτου πρωταθλήματος, από τον ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ με 3-1 (27-25, 16-25, 19-25, 19-25).
Η ομάδα μας, απέδωσε μέτριο βόλει και η ήττα, ήρθε φυσιολογικά. Πάντως αυτό που μένει, ως εντύπωση είναι ότι παρά την εντυπωσιακή αλλαγή του δυναμικού της ομάδας μας με τα 5/7 της περσινής βασικής ομάδας, να αποτελούν παρελθόν, τα παιδιά που έχουν μείνει προσπαθούν για το καλύτερο και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, για το γεγονός ότι και στα ματς της Β΄ φάσης ''κτυπάνε'' όλα τα παιχνίδια και στο τέλος ηθικά θα είναι οι νικητές.
Με λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων η διαιτησία των κ.κ. Σαχινίδη και Καραδημητρίου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Ανδρεόπουλος, Τζαννετουλάκος, Μπουλγάρου, Μαστρογιάννης, Θεοχαρίδης, Πολλάλης (αρχ. 6αδα), Παύλου, Ψαράκης, Δεμιτζόγλου, Καλόβολος, Σαββίδης.
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: (Φράγκος) Καραγιάννης, Κάλας, Παπασταματάτος Γ., Παπασταματάτος Ν., Μήτση, Ογκουνλέγιε, Σαλάγας (λ), Μπακογιάννης Ν., Λουλεμές.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΖΩΗΣ 1-3. Σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ Γ. ΖΩΗ 09-01 06
2. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 06-06 05
-------------------------------------
3. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 06-08 04
4. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 03-09 03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...