Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α΄ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Συνεχίστηκε χθες το πρωτάθλημα της Α΄ Αντρών της ΕΣΠΕΔΑ, με τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής, η οποία διεξήχθη κουτσουρεμένη, λόγω της αναβολής του αγώνα ΕΥΡΥΑΛΗΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
Από τους χθεσινούς αγώνες, ξεχώρισε η νίκη του Έσπερου επί της Αρμενικής με 3-1.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 3-0
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 28-07 26
2. ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ 22-12 21
3. ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21-16 17
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 19-15 16
---------------------------------------------------
5. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 19-15 16
6. ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ 20-17 15
7. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 07-14 03
----------------------------------------------------
8. ΑΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ 00-30 00
Από 1 αγώνα λιγότερο, έχουν Ευρυάλη και Δραπετσώνα. 

Όσον αφορά την αναβολή του αγώνα μας με την Ευρυάλη, σημειώνουμε τα εξής: Μετά το σπάσιμο του συρματόσχοινου του φιλέ στο κλειστό του Χαιδαρίου, με αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα γυναικών Θρίαμβος - Δραπετσώνα, το Σάββατο είχαμε την ...εκτόξευση θερμοσίφωνα και την προσγείωση του στα τζάμια του κλειστού του Αγ. Τρύφωνα, έδρα της Ευρυάλης.
Κάποιες παρατηρήσεις, χωρίς να υπονοούμε τίποτα:
1. Δε θα μπορούσαν οι άνθρωποι του δήμου Γλυφάδας, δύο μέρες να αποξήλωναν τα σπασμένα τζάμια;
2. Η ΕΣΠΕΔΑ, θα έπρεπε για να διαφυλάξει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, να όριζε τον αγώνα σε ουδέτερο γυμναστήριο, κάτι το οποίο το προτείναμε και σε περίπτωση που δεν έβρισκαν, είχαμε στη διάθεση τους το άλλο κλειστό της πόλης μας, το οποίο δεν αποτελεί έδρα μας, από τη στιγμή που έχουμε να το χρησιμοποιήσουμε τουλάχιστον 4 χρόνια.
3. Η ειδοποίηση για την αναβολή του αγώνα, έγινε τηλεφωνικά στις 13:00 και έγγραφα στις 13:17 της ίδιας ημέρας.
4. Ο λόγος της αναβολής αυτής, δεν προκύπτει από καμία διάταξη του Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ, ούτε και από την Προκήρυξη της ΕΣΠΕΔΑ.
5. Ο σύλλογος μας, αναγκάζεται και πληρώνει κάθε Δευτέρα αεροπορικά εισιτήρια από Θεσσαλονίκη σε Αθήνα, σε αθλητή του, για να δίνει το παρών στους αγώνες. Κάτι που έγινε και χθες. Για τα χρήματα αυτά, από πού θα αποζημιωθούμε; 
6. Από το νέο ορισμό του αγώνα, κινδυνεύουμε να παραταχθούμε χωρίς κάποια βασικά μας στελέχη, τα οποία έχουν δρομολογήσει κατά τέτοιο τρόπο το πρόγραμμα τους, για να μπορούν να είναι κάθε Δευτέρα συνεπείς στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

2 σχόλια:

  1. "Ο προγραμματισμένος για χθες αγώνας του πρωταθλήματος γυναικών μεταξύ των ομάδων ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, για τα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, αναβλήθηκε επειδή είχε σπάσει το συρματόσκοινο του φιλέ στο κλειστό του Χαιδαρίου.
    Ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση το φίλο προπονητή του Θρίαμβου κ. Δ. Κομνηνό."
    Γιατί τέτοια άνιση μεταχείριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί απλά, ο κ. Κομνηνός και η ΕΣΠΕΔΑ μας ειδοποίησε έγκαιρα, ενώ η αναβολή του χθεσινού αγώνα έγινε 8 ώρες πριν την έναρξη του. Εσείς δε βλέπετε τη διαφορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...