Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΟΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ. ΑΡΓΥΡO Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΛΛΟΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ


Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Λευτέρης Κοσμίδης πρόσθεσαν άλλα δύο χρυσά μετάλλια στον απολογισμός της Ελλάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης. "Αργυρή" στη δοκό η Μιλλούση.
Με χαρακτηριστική άνεση έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους και στις ασκήσεις εδάφους οι Λευτέρης Πετρούνιας και Λευτέρης Κοσμίδης.
Οι Έλληνες γυμναστές εντυπωσίασαν στη Μερσίνη, με τον Πετρούνια να συγκεντρώνει 15.700 βαθμούς στους κρίκους και να ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, με 567 βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο, τον Τούρκο Ιμπραχίμ Τσολάκ (15.133).
Εξίσου εύκολη ήταν η επικράτηση του Λευτέρη Κοσμίδη στις ασκήσεις εδάφους, όπου συγκέντρωσε 15.366 βαθμούς, με τον Ισπανό Φαμπιάν Γκονθάλεθ Βιδάλ να μένει αρκετά πίσω (14.733). Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν τα κατάφερε τόσο καλά στον τελικό του άλματος, όπου κατετάγη 8ος με 13.216 βαθμούς.
Το αργυρό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας κατέκτησε η Βασιλική Μιλλούση, που μάζεψε 14.200 βαθμούς, χάνοντας το χρυσό από την Ιταλίδα Τζόρτζια Καμπάνα, που είχε 14.533 βαθμούς.
Μία ποινή στέρησε από τη Βασιλική Μιλλούση τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στον τελικό των ασύμμετρων ζυγών, όπου έμεινε στην 8η θέση με 5.500 βαθμούς. Το ίδιο συνέβη και στον τελικό των ασκήσεων εδάφους, όπου με 11.933 βαθμούς ήταν 7η.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...