Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟΣ / ΡΑΜΙΩΤΗΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Οι Βασίλης Κόκκινος και Άγγελος Ραμιώτης ήταν οι νικητές του Masters της Χαλκιδικής, που διεξήχθη το τριήμερο αυτό στο «Lacara Camping», αφού κέρδισαν στον μεγάλο τελικό των ανδρών τους Στράτο Καββαδά και Γιάννη Χαριτωνίδη με 2-0 σετ (23-21, 21-08).

Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τον αέρα, που έπνεε από το πρωί στην περιοχή, να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών. Οι Καββαδάς / Χαριτωνίδης πήραν το 1ο set ball, κάνοντας το 20-18, όμως, έχασαν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, αφού οι Κόκκινος / Ραμιώτης με «όπλο» το σερβίς ισοφάρισαν σε 21-21. Μάλιστα, πήραν κεφάλι στο σκορ με 22-21, ενώ στην τελευταία φάση ένα λάθος, λόγω απειρίας του Καββαδά, έκανε το 1-0 υπέρ τους.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο εύκολα γι΄ αυτούς στο δεύτερο σετ, αφού, μετά το 10-5 έβαλαν τις βάσεις για τη μετέπειτα επικράτησή τους, με τους Καββαδά / Χαριτωνίδη να προσπαθούν να βρουν λύσεις στο γήπεδο, όμως, ο αέρας δεν τους επέτρεψε να κάνουν το παιχνίδι τους. Έτσι, το δίδυμο των Κόκκινου / Ραμιώτη πήρε προβάδισμα ακόμα και με έντεκα πόντους διαφορά (18-7), για να φτάσει τελικά εύκολα στην τελική επικράτηση, εκμεταλλευόμενο και τα λάθη των αντιπάλων τους.

Μετά τους τελικούς, έγιναν οι απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ του τελικού των ανδρών. Στους Καββαδά Σ. / Χαριτωνίδη Ι., τα μετάλλια για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης έδωσαν οι κ.κ. Γιώργος Μανωλόπουλος και Νίκος Χριστοδούλου, ενώ τα μετάλλια στους νικητές, Κόκκινο Β. / Ραμιώτη Α. απένειμαν οι κ.κ. Νεκτάριος Χαλβατζής και Δημητρός Δημητρίου.

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους συνδιοργανωτές φορείς. Οι κ.κ. Νεκτάριος Χαλβατζής και Αντώνης Δεληδημητρίου έδωσαν τιμητική πλακέτα στον ιδιοκτήτη του LACARA Camping, κο Αντώνη Δεληδημητρίου, για την άριστη Συνδιοργάνωση του MASTERS Χαλκιδικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2013, αλλά και στον Δήμο Σιθωνίας για την Συνδιοργάνωση του MASTERS Χαλκιδικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2013. Την απονομή έκαναν οι κ.κ. Γιώργος Μανωλόπουλος και Δημητρός Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...