Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τζίνα ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ
Με το... αριστερό μπήκε στους Μεσογειακούς Αγώνες η Εθνική Γυναικών που ηττήθηκε με 3-0 (25-13, 25-23, 25-23) από τη Σλοβενία στην πρεμιέρα της στο τουρνουά.
Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη πάλεψε στα δύο τελευταία (όπως αποδείχτηκαν) σετ, όμως, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι καλύτερο από την ήττα με το «καθαρό» 3-0 κόντρα σε μία καλή και έμπειρη ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλήρωσε ουσιαστικά την πολύ κακή εκκίνηση που έκανε στο ματς, όπου η προβληματική υποδοχή επηρέασε όλο το παιχνίδι μας.

Στα δύο επόμενα σετ πάντως έγινε μεγάλη μάχη (στο γ’ σετ μάλιστα η Εθνική ανέτρεψε το εις βάρος της 8-2), αλλά στα κρίσιμα σημεία η Μλάκαρ έκανε τη διαφορά υπέρ της Σλοβενίας.

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Κάναμε πολλά λάθη στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να εκνευριστούμε αφού δεν είχαμε την εύκολη αλλαγή και μετά όταν βελτιωθήκαμε αποδείχθηκε ότι ήταν αργά για να γυρίσουμε το ματς αν και είχαμε τις ευκαιρίες»,είπε ο κ.Καλμαζίδης.
Τα σετ: 25-13, 25-23, 25-23
Σλοβενία (Γκορμπατσόφ): Ζάλοζνικ 1, Μπόζιτς 2, Μλάκαρ 22, Αγνίχαρ, Κούτσεϊ, Ίγκλιτσαρ, Γεράλα – λ / Πλάνινσετς, Βάλεντσιτς 2, Χουτίνσκι 11, Πότοκαρ 6, Ρέτσεκ 6.
Ελλάδα (Καλμαζίδης): Κιόση 9, Λαμπρούση 3, Ιβάνοβα, Χαντάβα 6, Γιώτα 5, Χριστοδούλου 1, Αρτακιανού–λ / Παπαφωτίου 1, Γενιτσαρίδη 1, Διώτη, Μερτέκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...