Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΚΙΣ / ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΣΤΗ ΣΥΡΟ

Ένα ολόκληρο νησί ήταν στο… πόδι και ο λόγος ήταν το Πανελλήνιο Σιρκουί Beach Volley 2013! Η πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη της Σύρου κατακλύστηκε από 2.500 και πλέον θεατές που χειροκρότησαν τις Κις / Μεθενίτη οι οποίες αναδείχθηκαν νικήτριες στο 2ο Masters, αλλά και τις Γκότζη / Δηλαβέρη που επιβεβαίωσαν τον κανόνα πως η αξία του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή!
Συναρπαστικός ήταν ο τελικός των γυναικών, αν και οι Κις και Μεθενίτη χρειάστηκαν μόνο δύο σετ για τη νίκη κόντρα στις Γκότζη / Δηλαβέρη (21-19, 21-16). Στο πρώτο έγινε «μάχη» με την Μεθενίτη να παίρνει κρίσιμους πόντους για το +3 της ομάδας της (20-17), αλλά την Γκότζη να έχει άσο για το 20-19! Η ίδια πήγε στο σερβίς, αλλά η μπάλα έπαιξε το δικό της παιχνίδι στον φιλέ, κατέληξε στο τερέν τους και οι Κις / Μεθενίτη πήραν το πρώτο σετ (21-19).
Με την ψυχολογία και την τύχη, καθώς και αυτή χρειάζεται, με το μέρος τους, οι Κις / Μεθενίτη επικράτησαν εύκολα στο επόμενο σετ (21-16) και έκαναν το… νταμπλ στις νίκες μετά την κατάκτηση της πρωτιάς και στο Allou.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...