Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ


Λένε πως μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις… Μια εικόνα όμως με χίλια παιδιά, δηλαδή όσα περίπου βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, είναι πραγματικά ανεκτίμητη.
Η μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε η ΕΟΠΕ με τη συμμετοχή των ΕΣΠΕΔΑ, ΕΣΠΑΑ έχοντας την υποστήριξη της ΕΟΕ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ, ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, αλλά κυρίως στους συμμετέχοντες.

Συνολικά 250 ομάδες με περισσότερα από 1000 παιδιά, επί δύο ώρες έπαιξαν βόλεϊ στο ιστορικότερο Στάδιο του παγκόσμιου αθλητισμού, δημιουργώντας μια μοναδική, ανεπανάληπτη εικόνα.

Το τουρνουά μίνι βόλεϊ παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ενώ ένα με τα παιδιά έγιναν και τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών, η οποία παραβρέθηκε σύσσωμη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Κι όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες σχημάτισαν όλοι μαζί τη λέξη VOLLEY δίνοντας παράλληλα ραντεβού για του χρόνου.

Στη διοργάνωση αυτή, δε θα μπορούσε να λείπει ο σύλλογος μας. Έτσι παρουσιάσαμε 40 παιδιά στο Καλλιμάρμαρο, τα οποία χάρηκαν το γεγονός ότι αγωνίστηκαν σ΄ αυτό το επιβλητικό στάδιο.
Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο τέλος με όλα τα παιδιά, ο σύλλογος μας κατέλαβε την κάθετη γραμμή του γράμματος Ε της λέξης VOLLEY!
Μετά το τέλος της εκδήλωσης αποπειραθήκαμε να επισκεφτούμε το Μουσείο, που βρίσκεται στο τέλος του τούνελ στο Καλλιμάρμαρο, αλλά δυστυχώς βρήκαμε την καγκελόπορτα κλειστή, παρ΄ ότι μισή ώρα πριν ήταν ανοικτά και κάποιοι που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις καταφέραμε και το είδαμε.  
Θα ακολουθήσει κι άλλη ανάρτηση με περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...