Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΓΚΟΤΖΗ / ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Eύκολα ήταν τα πράγματα για τις Μιμή Γκότζη και Αθηνά Δηλαβέρη για ν΄ ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, καθώς στον μεγάλο τελικό των γυναικών νίκησαν τις Μαρία Κοτέογλου και Νίκη Μουντάκη με 2-0 σετ (21-12, 21-14). Οι νεοφώτιστες σε τελικό Masters, Θεσσαλονικιές, Κοέτογλου / Μουντάκη, που απέκλεισαν στον ημιτελικό τις Κατερίνη / Παρασκάκη, προσπάθησαν και ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 7-7 του 1ου σετ, όμως, η εμπειρία των αντιπάλων τους και κυρίως της Δηλαβέρη σε δύσκολες συνθήκες αγώνα, δεν άφησε πολλά περιθώρια.

Έτσι, οι φιναλίστ του Masters της Σύρου πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 21-12, χάρη και στο πολύ καλό σερβίς της Γκότζη, ενώ παρόμοια ήταν η εξέλιξη και του δεύτερου μέρους.

Στα αξιοσημείωτα είναι, πάντως, το γεγονός ότι Δηλαβέρη και Γκότζη έπαιξαν ως αντίπαλες πριν από δύο χρόνια στον τελικό του Masters της Κεραμωτής στην Καβάλα, με την πρώτη να παίρνει το χρυσό.

Μετά τους τελικούς, έγιναν οι απονομές στους νικητές και στους φιναλίστ. Τα μετάλλια στις Κοτέογλου Μ. / Ν. Μουντάκη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης έδωσαν οι κ.κ. Γιώργος Μανωλόπουλος και Αντώνης Δεληδημητρίου, ενώ τα χρυσά μετάλλια στις νικήτριες του Masters της Χαλκιδικής, Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. έδωσε ο κος Θανάσης Ρέρρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...