Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΙΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ. ΤΡΙΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΟΙ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΛΑΝΙΔΗΣ, ΤΙΜΟΦΕΙ ΞΕΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΥΦΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ

"Αργυρός" Μεσογειονίκης αναδείχθηκε ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης, ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Θεοχάρης Καλανίδης, Τιμοφέι Ξενίδης και Χρήστος Νυφαδόπουλος στην ελευθέρα πάλη.
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ανδρέας Τριανταφυλλίδης στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης.
Ο Έλληνας παλαιστής, στην κατηγορία των 66 κιλών ελευθέρας, νίκησε τον Αιγύπτιο Αγιάντ Ιμπραχίμ και τον Ιταλό Άντζελο Κόστα, για να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Εκεί ηττήθηκε από τον Τούρκο Μουσταφά Καγιά και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, που του χάρισε το αργυρό μετάλλιο.
Στα 55 κιλά ελευθέρας, ο Θεοχάρης Καλανίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο, νικώντας στα ρεπεσάζ τον Σκοπιανό Ιβάν Ανακίεβ. Νωρίτερα είχε νικήσει τον Σύριο Φιράς Αλαλί Αλριφαΐ, ενώ είχε ηττηθεί από τον Αιγύπτιο Ιμπραχίμ Χαφέζ.
Χάλκινο μετάλλιο και για τον Τιμοφέι Ξενίδη, ο οποίος στα 84 κιλά ελευθέρας, νίκησε αρχικά τον Γάλλο Στεφάν Μαρτσίνσκι, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Τούρκο Σερντάρ Μποκέ. Ωστόσο, στα ρεπεσάζ για την τρίτη θέση στο βάθρο, επικράτησε του Τυνήσιου Αντνέν Ριμί.
Τέλος, στα 120 κιλά ελευθέρας, ο Χρήστος Νυφαδόπουλος νίκησε τον Μαυροβούνιο Βλάντιμιρ Ραντοσάβλιεβιτς, αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Τούρκο Ταχά Ακγκούλ. Τελικά όμως ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς επικράτησε του Σύριου Ραζά Αλκράντ στα ρεπεσάζ.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...