Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΜΠΙΕΛΣΚΟ ΜΠΙΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CEV CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι...
Ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από την Πολωνία, επικρατώντας με 3-2 της Μπιέλσκο Μπιάλα, σκορ όμως που δεν είναι ικανό να του δώσει την πρόκριση στην 8άδα του CEV Cup γυναικών. Οι ερυθρόλευκες είχαν ηττηθεί στο Ρέντη με 3-0 και αναζητούσαν μια καθαρή νίκη εκτός έδρας. 
 Οι ελπίδες του Ολυμπιακού χάθηκαν στο δεύτερο σετ, όπου η ελληνική ομάδα κατάφερε με σερί 5-0 να προηγηθεί με 23-22 κι ενώ ήταν πίσω με 22-18. Όμως στο 22-23 οι Πολωνές απάντησαν με δικό τους σερί 3-0 και έκαναν το 25-23 που τους έδωσε και την πρόκριση (ήθελαν δύο σετ).

Ο Ολυμπιακός όμως προς τιμήν του όχι μόνο δεν απογοητεύτηκε από τον αποκλεισμό αλλά τα έδωσε όλα για να πάρει μία σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη και στο τέλος δικαιώθηκε. Τον διευκόλυναν και οι αλλαγές που έκανε ο προπονητής των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη αγωνίστηκε με το ίδιο πάθος και με καλό σερβις και μπλοκ κατάφερε να κάνει γυρίσει το ματς και να πάρει μια νίκη που ανεβάζει το ευρωπαϊκό πρεστίζ του.

Τα σετ: 2-3 (25-20, 25-23, 18-25, 16-25, 11-15)

BKS AΛΟΥΠΡΟΦ ΜΠΙΕΛΣΚΟ ΜΠΙΑΛΑ: Νίκιτς, Χόρκα, Λις, Σιμάνσκα, Τσιάσκεβιτς, Λας / Βοϊτοβιτς (λ), Βιλκ, Λίσκεβιτς, Τρίγιαν, Στρόζικ, Πελτς.  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιώτα, Κωνσταντίνου, Κις, Μονζόνι, Χριστοδούλου, Τένεβα, Κονόμι (λ), Κοσμά, Λαμπρούση, Τέζα.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...