Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Έλση ΦΩΤΟΥ
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα το β΄ τμήμα των παγκορασίδων μας, σε εκτός έδρας αγώνα από τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ με 3-0 (25-06, 25-11, 25-03) σε 49΄.
Αυτή η εντελώς νέα ομάδα που φτιάχτηκε, αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και είχε την ατυχία σ΄ αυτόν τον πρώτο αγώνα να αγωνιστεί απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Αργυρούπολης. Τα κορίτσια μας προσπάθησαν, αλλά η ανωτερότητα του αντίπαλου ήταν καταλυτική. Το σίγουρο είναι, ότι και απ΄ αυτό το τμήμα, περιμένουμε πολλά τα οποία είναι σε θέση να προσφέρουν πρώτα και κύρια στον εαυτό τους και μετά στους υπόλοιπους. Και το λέμε αυτό, με πλήρη γνώση της αξίας τους, αλλά και της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται.
'Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Μπολοβίνου και Γκολφινόπουλου.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Παπανικολάου) Γαλάνη, Κοντού, Κόλλια, Ρεμούνδου, Μουργέλα, Μουλακάκη (αρχ. 6άδα), Πενθερουδάκη, Πανταζή, Μπαλκίζα, Γεωργίου, Μαντζολέλι, Γαλάνη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Μαρκουτσά, Φώτου, Κούτσου, Πετρινώλη, Βουλγαράκη, Δριβάκου (αρχ. 6άδα), Νόου, Θωμαίδου, Νουρλιάδη, Παπαδοπούλου, Χρυσού.
Στους υπόλοιπους αγώνες της 2ης αγωνιστικής:
ΠΟΡΦΥΡΑΣ Β΄ - ΑΜΙΛΛΑ Γ΄ 3-0
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Β΄ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ Γ΄ 3-0
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...