Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Για τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου των τμημάτων κορασίδων - παγκορασίδων, ανακοινώνεται, ότι:
Για αύριο Σάββατο, για το β΄ τμήμα των κορασίδων, στις 14:30 για να αναχωρήσουμε για το Αιγάλεω, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ΄΄ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', οι εξής αθλήτριες:
Βλασταρίδου, Τσιριγώτη, Τσάφου, Τσίρου, Δούφα, Πετρινώλη, Χαριτωνίδου, Βεντούρη, Χάνου Στ., Χάνου Κ., Συναπίδου, Βέκκου.
Την Κυριακή, για τις παγκορασίδες Α΄, στις 08:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΣ ΠΕΡΑ, οι εξής αθλήτριες:
Ιωάννου, Αγγέλη, Αμοιρίδου, Νάκη, Κανελλοπούλου, Ευσταθιάδου, Συναπίδου, Χάνου Κ., Στοίτσεβα, Χίου, Σταμπολίου, Λιόλιου.
Την Κυριακή, για τις παγκορασίδες Β΄, στις 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες:
Κούτσου, Δριβάκου, Πετρινώλη, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Παπαδοπούλου, Νουρλιάδη, Χαριτωνίδου, Νόου, Θωμαίδου, Όκκα Γ., Φώτου.
Απαραίτητη προυπόθεση, ειδικά για τις παγκορασίδες, όποια δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην υποχρέωση αυτή, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ενημερώσει, ώστε να υπάρξει χρόνος αντικατάστασης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...