Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΑΝ


Ασταμάτητες οι Αρβανίτη, Καραγκούνη, για πρώτη φορά 9ες και συνεχίζουν
Πρώτη σημαντική επιτυχία για το δίδυμο των Βίκυ Αρβανίτη και Πέννυ Καραγκούνη σε τουρνουά της FIVB. Η Εθνική ομάδα που βρίσκεται στο Νο 15 του ταμπλό, τερμάτισε στην κορυφή του Β’ ομίλου στο Όπεν της Νότιας Αφρικής, επικρατώντας του Νο2 που αποτελείται από τις Ρωσίδες Ουκόλοβα και Προκόπεβα με 2-1 (19-21, 21-17, 16-14). Αυτό σημαίνει ότι προκρίθηκαν κατευθείαν στον δεύτερο γύρο και εξασφάλισαν την 9η θέση.  
 ε μια φοβερή μάχη, η Βίκυ και η Πέννυ έμειναν πίσω στα σετ, χάνοντας το πρώτο στις λεπτομέρειες. Όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή σε ένα ματς που διήρκησε 58 λεπτά.
«Το κλειδί για τη νίκη σήμερα ήταν στο side out και το μπλοκ άμυνα. Επίσης κρατήσαμε στο σέρβις στην πίσω ζώνη. Αυτό έσπασε την ρωσική υποδοχή», δήλωσε η Πέννυ Καραγκούνη

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Είχαμε παίξει μαζί πριν από έναν μήνα στην Ταϊλάνδη. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά είχαμε χάσει τότε σε δύο σετ. Σήμερα θέλαμε τη νίκη γιατί είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε στην 9η θέση σε τουρνουά της FIVB. Για αυτό και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες», τόνισε η Βίκυ Αρβανίτη.
 
Στη συνέχεια η Πέννυ Καραγκούνη αναφέρθηκε στην μετάβασή της στην άμμο. «Ήταν δύσκολο για μένα. Στην αρχή, το μόνο που κάναμε ήταν να χάνουμε τα παιχνίδια, γιατί δεν ήξερα πώς να επιτεθώ και πώς να κινηθώ στην άμμο. Έτσι είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πήραμε την 9η θέση. Ήρθα από τη σάλα και δεν μου λείπει καθόλου. Προτιμώ το μπιτς βόλεϊ, είναι πιο συναρπαστικό και θα ήθελα να φτάσουμε μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από την μεριά της η Αρβανίτη στάθηκε στην βελτίωση: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ξέραμε ότι ο δρόμος θα είναι πολύ δύσκολος. Είναι εξαιρετικό που εξασφαλίσαμε την 9η θέση και μπορούμε να συνεχίσουμε, γιατί πρέπει να πάρουμε περισσότερους πόντους για την επόμενη σεζόν.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...