Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΚ - ΣΛΙΝΤΡΕΧΤ 3-1 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έφτασε στην πηγή και αποκλείστηκε στον πόντο η ΑΕΚ



Η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ νικώντας με 3-1 πηγαίνοντας το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, με την ολλανδική Σλίντρεχτ να παίρνει την πρόκριση. Η Ένωση πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση της στην Ολλανδία και την ήττα της με 3-0. 
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι καθώς έφτασε στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ προηγούμενη με 8-1. Στην συνέχεια η Σλίντρεχτ αφυπνίστηκε και στην επίθεση με τις Λατινγκά και Φαν Μπέρκελ κατά κύριο λόγο μείωσαν σε 16-15. Η Σλίντρεχτ βρέθηκε να προηγείται με 20-22 αλλά με την Παπαφωτίου και την Καβαθά πήρε το σετ με 25-23.
Στο δεύτερο σετ η Ένωση δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο και με σωστές επιθέσεις και καλό σερβίς έκανε το 2-0 με 25-21. Στο τρίτο η Σλίντρεχτ πίεσε στο μπλοκ την ομάδα της ΑΕΚ και κατάφερε να μειώσει σε 2-1.
Στο τέταρτο η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου βρέθηκε να χάνει στην μεγαλύτερη διάρκεια του σετ (4-8, 11-14) αλλά κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 16-15. Με επίθεση από την Γιακουμή και μπλοκ από την Ιβάνοβα η ΑΕΚ έκανε το 27-25 και έκανε το 3-1 οδηγώντας το παιχνίδι στο χρυσό σετ.
Στο χρυσό σετ η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου βρέθηκε να χάνει με 9-13, αλλά 2 άσσοι της Παπαφωτίου και δύο επιθέσεις της Ιβάνοβα έφεραν το σετ στα ίσια, για να το κατακτήσει στην συνέχεια η Σλίντρεχτ και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.
Τα σετ: 3-1 (25-23, 25-21, 23-25, 27-25)
Χρυσό σετ: 14-16
AEK(Οικονόμου): Ρόγκα, Φερνάντες, Λαδένη, Ιβάνοβα, Πασσιά, Κρουκ, Γιακουμή, Γιόσοβιτς, Παπαφωτίου, Καββαθά, Τοτσίδου.

ΣΛΙΝΤΕΡΧΤ(Κρίνσεν): Κνιπ, Μόλεντισκ, Χουγιέχε, Λαντίνγκα, Ντιεμκουντρέ, Θίχσεν, Ντε Χαρντ, Ντομσελάρ, Κοστερ, Γκόμανς, Βαν Μπέρκελ, Βόσεν.

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...