Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ



Σπουδαίο κατόρθωμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και το σύλλογο μας καθώς στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα της Βραζιλίας στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, τα τέσσερα κορίτσια της Πόπης Κουτσούκου και της Μορφούλας Ντώνα κατέκτησαν την 3η θέση στο ομαδικό αλλά και τις καρδιές των Βραζιλιάνων που δεν σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους.

Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με πάθος, όρεξη και πείσμα για μια καλή θέση στην διοργάνωση αντιμετωπίζοντας μικρούς τραυματισμούς όπου με την βοήθεια του γιατρού της αποστολής κατάφεραν να αγωνιστούν επάξια.

Την πρόκριση στα τελικά οργάνων κατέλαβε μόνο μία αθλήτρια η Κορίνα, όπου  αγωνίστηκε σε 3 από τα 4 όργανα (κορίνες, κορδέλα, μπάλα).




Από πλευράς μας μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην μικρή της παρέας Νικολέττα Σιμιτζή που αγωνίστηκε με ένα πόδι καθώς τραυματίστηκε μία μέρα πριν την έναρξη. Όπως και πολλά πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Κορίνα, στην Φραντζέσκα, στην  Ειρήνη και στην Νικολέττα για το κατόρθωμα τους…

Καλή συνέχεια σε ό,τι και να κάνετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...