Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Εκτός έδρας νίκη επί του ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗΣ με 3-1 (18-25, 25-21, 23-25, 21-25), με την οποία ''κλειδώθηκε'' και η πρώτη θέση στον όμιλο μας, για το Α΄ τμήμα των κορασίδων μας.
Βάσω ΔΟΥΦΑ
Όπως φαίνεται και από τη διαφορά στα σετς, η νίκη μας ήρθε δύσκολα, χάσαμε το 1ο σετ για φέτος, αλλά αγωνιστήκαμε χωρίς δύο αθλήτριες, της τραυματισμένης Μπουρέλι και της άρρωστης Σαλτουρίδου.
Η ομάδα μας, έπαιξε και πάλι καλό βόλει και είχαν να ανταπεξέλθουν και την πίεση της εξέδρας στο κατάμεστο κλειστό του Αγ. Τρύφωνα, ενώ οι αθλήτριες μας άλλες αντέδρασαν με θετικό τρόπο και άλλες απατώντας, με αποτέλεσμα να χρεωθούν με δύο κόκκινες κάρτες.
Πάντως, αυτός ο αγώνας αποτέλεσε, ένα μάθημα για τις αθλήτριες μας, οι οποίες μαθαίνουν σιγά - σιγά να αντιδρούν σωστά, όπου υπάρχει τέτοια πίεση και να ξεπερνούν τις όποιες δύσκολες συνθήκες αγώνα αντιμετωπίζουν.
Η Ευρυάλη, αντιμετώπισε το συγκεκριμένο αγώνα, ως τελικό, ώστε να διεκδικήσει την πρωτιά του όμιλου μας, αλλά αντιμετώπισε ένα παθιασμένο αντίπαλο, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει δικαιώματα για τέτοιες σκέψεις και με το καλημέρα του αγώνα, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. Θα πρέπει να συγχαρούμε τα κορίτσια αυτά για τη μέχρι τώρα πορεία τους.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Γιατράκου και Μπολοβίνου.
ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ: (Φαρμάκη) Μπρόσι, Βασιλείου, Ριζοπούλου, Καραγιαννίδου, Φραγκουδάκη, Γιουσούφογλου, Κολτσίδα (λ), Φωτέλογλου, Κωνσταντοπούλου, Κολιού, Ασλανίδη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Αμοιρίδου, Ιωάννου, Δούφα, Λιόλιου, Πόποβα, Βεντούρη, Παπαδόγγονα (λ), Χάνου Στ. (λ), Αγγέλη, Στοίτσεβα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (15-01) 10
2. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (10-07) 08
--------------------------------------------------------
3. ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ (04-09) 05
4. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (00-12) 04 

9 σχόλια:

  1. ευτυχώς που το αντιμετώπισε σαν τελικό και με το καλημέρα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό και να μην ξεχάσουμε από όλα την παθιασμένο αντίπαλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα άρθρα που δημοσιεύετε χάνετε την εκτίμηση που σας έχουν. Πέφτετε στα μάτια όλων και μειώνετε την αξία σας ως ομάδα,την οποία με κόπο κτίζουν τα παιδιά του συλλόγου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αναφερουμε ομως πως τα κοριτσια του ΑΓΟΓ ευρυαλης ειναι στην κατηγορια παγκορασιδων και οχι κορασιδων!! ΕΠΙΣΗΣ μεσα στο προφιλ του "αφεντικου" δεν νομιζω να συμπεριλαμβανονται οι χειρονομιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμπληρωνεται η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα του προπονητη του ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κερδίσατε στην ουσία Παγκορασίδες Α' και όχι κορασίδες, κάνετε τέτοιον χαμό και προσπαθείτε να προβάλετε τόσο πολύ την ομάδα σας με τέτοιες αναρτήσεις που υποβαθμίζουν την αντίπαλη ομάδα και λέτε οτι εκείνοι κάνουν σαν να παλέψαν για τον τελικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αναφέρεται τίποτα όμως για την άθλια συμπεριφορά της ΔΡΑΠΕΤΣΟΝΑΣ, οι χειρονομίες είναι όλα αυτά που προσπαθεί η Ελλάδα να αφαιρέσει από τα γήπεδα και έχουμε φτάσει να γίνονται και σε παιδικούς αγώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι την πιεση της εξεδρας..πρωτα κοιταξτε να μαζεψετε καποιες κοπελες που εβρισαν την ωρα του σερβις και εκαναν διαφορες χειρονομιες στην εξεδρα και μετα μιλατε για καλο βολλευ τουλαχιστον η ευρυαλη επαιξε δικαια!!!!!! Τα κοριτσια της Ευρυαλης επαιξαν πολυ καλυτερα απο τα κοριτσια της Δραπετσωνας οκ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλα η Ευρυαλη τουλαχιστον επαιξε πολυ πιο δικαια απο την Δραπετσωνα και δεν αναφερετε πως ειχατε ασεβη συμεριφορα απεναντι και στις παικτριες της αντιπαλης ομαδας αλλα και της εξεδρας!!Και ας μην αναφερω τις χειρονομιες και τις βρισιες σας...και οσο για την πιεση της εξεδρας δεν φταιμε εμεις που η Ευρυαλη εχει μεγαλη υποστηριξη απο πολυ κοσμο!!Και επισης ενταξει το καταλαβαμε οτι νικησατε και παλι οχι δικαια αλλα τελος παντων....Δεν χρειαζετε να το κανετε και θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννης Θεοδωρολέας12 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

      Παρακαλώ σχολιάστε επώνυμα. "Πέφτει μόνον αυτός που τρέχει. Όποιος σέρνεται δεν πέφτει ποτέ"

      Διαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...