Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κασσάνδρα ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ - Ελβίρα ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Την πρώτη του νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση πέτυχε το γυναικείο μας τμήμα, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, επί του ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑ με 3-0 (22-25, 20-25, 25-27).
Η ομάδα μας, έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας και τα κορίτσια αγωνίστηκαν με ενθουσιασμό και πάθος για τη νίκη. 
Έχει γίνει πλέον πρώτος μας στόχος η σωτηρία από τον υποβιβασμό, για τον οποίο μπορεί μέχρι τώρα να έχουμε χάσει σημαντικό έδαφος, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αν συνεχίσουμε σ΄ αυτό το ρυθμό τα πάντα είναι πιθανά. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και όπως έχουμε χάσει πόντους, έτσι μπορούμε να κερδίσουμε πόντους από εκεί που πολλοί δεν περιμένουν.
Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται πίστη και αφοσίωση στο σκοπό μας.
Με λάθη σε βάρος της ομάδας μας, η διαιτησία του κ. Σαχινίδη και της κας. Λιάκου.
ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ : (Μυλωνάκης - Πανάγος) Αγγελίδου, Αδαμίδου, Μουλά, Λαμπροπούλου, Βουρβαχάκη, Μήτεσε, Παντελίδου (λ), Στρατηγού, Καλογερόγιαννη, Τερζίδη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Κολίγα, Σιμιτζή, Καραγιαννίδου, Λαζαρίδου, Κοτζιάνογλου, Σπανού, Φικάι (λ), Σειραγάκη.
Στους υπόλοιπους αγώνες της 13ης αγωνιστικής:
ΙΡΙΔΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-1
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΙΚΑΡΟΣ 3-1
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΥΡΥΑΛΗ 2-3
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 0-3
ΡΕΝΤΗΣ - ΑΡΤΕΜΗ 1-3
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ - ΙΛΙΟ 1-3
ΑΙΟΛΟΣ - ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...