Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΟ WORLD GRAND CHAMPIONS CUP

Χρυσό μετάλλιο για Βραζιλία με τον εκπληκτικό Ντε Σόουζα, δεύτερη η Ρωσία

Η Βραζιλία είναι η νικήτρια του World Grand Champions Cup για 4η φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, νικώντας την Ιταλία με 3-2 σετ στην 5η και τελευταία ημέρα, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ντε Σόουζα που σταμάτησε στους 28 πόντους. 
 Η σελεσάο χρειαζόταν νίκη ακόμα και με 3-2 για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, κάτι που έγινε. Οι βραζιλιάνοι ξεκίνησαν αποφασισμένοι για την νίκη, προηγήθηκαν 2-0 σετ αλλά η Ιταλία κατάφερε να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζάιτσεφ, αλλά κάπου εκεί η Βραζιλία δεν άφησε περιθώρια ελπίδας στου Ιταλούς τελείωνοντας το παιχνίδι.
Τα σετ: 3-2 (25-22, 25-22, 23-25, 20-25, 15-11)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μπερνάντο Ρεζέντε): Μπρούνο Ρεζέντε, Ντε Σόουζα 28, Ντος Σάντος 2, Λουκαρέλι 13, Σάτκαμπ 21, Μπόργκες 1 / Ντα Σίλβα (λ), Καρμπονέρα 3, Γκουέρα 6, Φοντέλες 3, Βιέιρα 1.
ΙΤΑΛΙΑ (Μπερούτο): Μπερέττα 13, Κοβάρ 2, Ζάιτσεφ 27, Λάντσα 13, Τράβιτσα, Μπιραρέλλι 13 / Ροσσίνι (λ), Βετόρι, Ντόλφο 6, Μπαράνοουιτς 4, Σάμπι.
Πρώτο μετάλλιο η Ρωσία
Η Ρωσία κατέκτησε το πρώτο ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση ενώ η Ιταλία πήρε το δεύτερο χάλκινο της και το Ιράν για πρώτη φορά μπήκε στην 4αδα.
  
Η Βραζιλία πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Γκραντ Τσάμπιονς Καπ 2013 αλλά ο τίτλος του MVP πήγε στον Ρώσο Μουσέρσκι σε μία συμβολική απονομή καθώς ήταν ο κορυφαίος στο 3-2 της ομάδας του επί της Βραζιλίας με 3-2 για την 4η αγωνιστική. Ο Μπρούνο Ρεζέντε αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος της διοργάνωσης προς ικανοποίηση και του μπαμπά του - προπονητή της Βραζιλίας που έχει επικριθεί για την επιμονή του στον υιό του. 
 

All – star Team Γκραντ Τσάμπιονς Καπ 2013:
MVP
: Ντμιτρι Μουσέρσκι (Ρωσία)
1ος Ακραίος: Φίλιπο Λάνζα (Ιταλία)
2ος Ακραίος: Ντμίτρι Ίλινιχ (Ρωσία)
Λίμπερο: Φαρχάντ Ζαριφ (Ιράν)
Διαγώνιος: Βαλάτσε Ντε Σόουζα (Βραζιλία)
Πασαδόρος: Μπρούνο Ρεζέντε (Βραζιλία)
1ος Κεντρικός Μάξουελ Χολτ (ΗΠΑ)
2ος Κεντρικός Εμανουέλε Μπιραρέλι (Ιταλία)
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...