Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού των 6 αναπτυξιακών αγώνων για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 17/10 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 11:00 για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού.
Η 14άδα, θα συμπληρωθεί, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ, τα υπόλοιπα δελτία.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 17/10 και ώρα 11:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τον Κορυδαλλό, όπου θα μας υποδεχτεί η Άρτεμη, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου.
Η 14άδα, θα συμπληρωθεί, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ, τα υπόλοιπα δελτία.

ΠΑΙΔΕΣ: Το Σάββατο 17/10 και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλητές: Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Χαρακλάνης, Κασαπίδης, Αμοριανός Μ., Αμοριανός Π., Τσουλφάς, Καγιαλής.
Η 14άδα, θα συμπληρωθεί, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ, τα υπόλοιπα δελτία.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 18/10 και ώρα 10:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Καλλιθέα, όπου θα μας φιλοξενήσει ο Έσπερος, οι εξής αθλήτριες: Μοίρα, Λυμπεροπούλου Ευαγγ. Νόου, Χίου, Κανελλοπούλου, Χάλαρη, Όκκα, Λυμπεροπούλου Ειρ., Κούτσου, Νουρλιάδη.
Η 14άδα, θα συμπληρωθεί, μόλις εκδοθούν από την ΕΟΠΕ, τα υπόλοιπα δελτία.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 18/10 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τον Άλιμο, όπου θα μας φιλοξενήσει η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Αμοιρίδου, Στοίτσεβα, Παπαδόγγονα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Tσιριγώτη, Αγγέλη, Θωμαίδου, Μοίρα.

ΕΦΗΒΟΙ: Την Κυριακή 18/10 και ώρα 17:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλητές: Κασαπίδης, Καλόβολος, Ορμενάι, Τσαβάς, Ανδρεόπουλος, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης, Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Χαρακλάνης, Αμοριανός Μ., Αμοριανός Πρ., Καγιαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...