Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 3-1 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Μετά το αντρικό μας τμήμα και το γυναικείο με την 3η του νίκη, προκρίθηκε στους ημιτελικούς κύπελου της ΕΣΠΕΔΑ και παράλληλα προκρίθηκε και στο κύπελλο Ελλάδας, όπου στη β΄ φάση μπαίνουν και οι ομάδες της Α2.
Η πρόκριση επετεύχθη επί του ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ομάδα της Β΄ Εθνικής με το γνωστό πια 3-1 (25-23, 22-25, 25-11, 25-16).
Η ομάδα μας έδειξε ότι ήθελε πολύ την πρόκριση, έπαιξε πολύ καλό βόλει και δίκαια είναι η μοναδική ομάδα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ, που προκρίθηκε στα ημιτελικά.
Η ομάδα μας, στην αρχή του αγώνα αιφνιδίασε τον αντίπαλο της και προηγήθηκε με 7-2. Γρήγορα, όμως οι Αγ. Ανάργυροι, ισορρόπησαν τον αγώνα, ισοφάρισαν και το σετ πήγε πόντο - πόντο, μέχρι το 1-0.
Στο 2ο σετ, οι Αγ. Ανάργυροι, ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 9-12. Η Δραπετσώνα αντέδρασε, προηγήθηκε με 20-19, όμως οι Αγ. Ανάργυροι με σερί 2-6, ισοφάρισαν σε 1-1.
Στα 3ο και 4ο σετς, η Δραπετσώνα ήταν πολύ καλύτερη και εύκολα, έφτασε στο τελικό 3-1.
Τώρα πια στον ημιτελικό της ΕΣΠΕΔΑ θα αντιμετωπίσουμε το Ίλιο και θα αναμένουμε την κλήρωση για τον πρώτο μας αντίπαλο στο κύπελο Ελλάδας.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Σαχινίδη και Καραδημητρίου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Μπουρέλι, Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Βαγγή, Τζώρτζη, Δούκα, Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου.
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: (Λαδιανός) Καμπούρη, Χρυσικοπούλου, Κοντογεώργου, Χασάπη, Βακαλόγλου, Μπούτα, Καραχάλιου (λ), Ζούλου, Καίρη, Ντραγκίτσι - Νικολάου.
Στους άλλους προημιτελικούς:
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΙΛΙΟ 1-3
ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΙΞΩΝΗ 3-0
ΡΕΝΤΗΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 χ.α.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...