Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Επισκεφθείτε το κανάλι Star TV της Ακαδημίας Star Volley

Επισκεφθείτε το δικτυακό κανάλι Star TV και δείτε όλους τους αγώνες των ομάδων volley με τις οποίες συνεργάζεται η Πρότυπη Ακαδημία STAR VOLLEY που μεταδίδονται από το χορηγό επικοινωνίας για την αθλητική περίοδο 2015-2016 καθώς επίσης και τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών!
https://www.youtube.com/channel/UCpmzF_urL-CV-dMOM9WEy-Q

Η παραγωγή για την αθλητική περίοδο 2015-2016 γίνεται απο το sportshero.gr με χορηγό την Ακαδημία STAR VOLLEY.

Καλωσορίζουμε τους φίλους επισκέπτες άλλων αθλητικών συλλόγων volley στους οποίους εκτός της τηλεοπτικής προβολής των αγώνων ("ζωντανών" και μαγνητοσκοπημένων), προσφέρουμε "τηλεοπτικό χώρο" με συνεντεύξεις των προπονητών και των υπευθύνων τους ώστε να έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν το έργο και να αναδείξουν και τη δική τους προσπάθεια στο χώρο του ερασιτεχνικού volley.
Ευχόμαστε να βρείτε όλα όσα σας ενδιαφέρουν για τους αγώνες volley και τους πρωταγωνιστές τους στο κανάλι της Ακαδημίας Star Volley υποσχόμενοι ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα νέο, μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα "τηλεοπτικό" προιόν το οποίο θα επιβεβαιώσει τη δέσμευσή μας για ανάδειξη και αναβάθμιση των υποδομών του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.
https://www.youtube.com/watch?v=8w_UajUHu8E
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Star Volley Academy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...