Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Η 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ - Η ΚΥΖΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ

Αήττητοι πρωταθλητές!

 Η ονειρική χρονιά της Κυζίκου ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, τελειώνοντας το πρωτάθλημα αήττητη. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα της Νέας Περάμου επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Χαλκίδας και εκτός από την άνοδο, κατέκτησε και το πρωτάθλημα στην Α2 Ανδρών. 

Η ομάδα του Γιάννη Λάιου ουσιαστικά επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της σε όλη τη χρονιά σε έναν δύσκολο όμιλο με βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Στο τέλος όμως οι παίχτες των δύο ομάδων πανηγύρισαν μαζί την άνοδο στη Volley League. 

Τα σετ: 0-3 (15-25, 17-25, 15-15)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκολίτσης): Φωτιάδης, Κολτσιάκης, Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ, Αντιφάκος, Αδαμόπουλος/ Κοντοστάθης (λ), Αλεξάκης, Μάγγος.
ΚΥΖΙΚΟΣ (Λάιος): Κατσανεβάκης, Κούνας, Κρέτσης, Νικηφορίδης, Λυκουρέσης, Ασπιώτης / Τσαδήμας (λ).
 
Η Νίκη Αιγινίου κατέκτησε την τρίτη θέση στην Α2 ανδρών, αφού νίκησε με 3-1 την Παλλήνη στον αγώνα που έριξε την αυλαία των μπαράζ ανόδου που διεξήχθησαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου.  

Η ομάδα του Ξεροβάσιλα προηγήθηκε στα σετ, αλλά η Νίκη ανέβασε την απόδοσή για να επικρατήσει τελικά και στο... θρίλερ του 4ου σετ. Στο τέλος μίλησε ο Γκορίδης που με ένα μπλοκ πάνω στον Τσικάτο έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η τρίτη θέση δεν οδηγεί στη Volley League, αλλά το Αιγίνο αγωνίστηκε για το γόητρο και επικράτησε.

Τα σετ: 1-3 (25-22, 23-25, 18-25, 24-26)

ΠΑΛΛΗΝΗ (Ξεροβάσιλας): Αντωνάκης, Κατσαούνης, Κουλοχέρης, Μπιλλήρης, Τσικάτος, Ψάρρης / Βογιατζίδης (λ), Μήττας, Χριστόπουλος.
NIKH (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Λαμπρινός, Παπαλεξίου / Κνάπεκ (λ), Κιοσσές, Ντουντούδης.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...