Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού για τους 6 αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ (1): Το Σάββατο 07/05 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αιξωνή, οι εξής αθλήτριες: Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ. - Λαγού - Γκιοχάι.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1): Το Σάββατο 07/05 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Μίλωνας, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 07/05 και ώρα 17:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για το Πέραμα, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ερμής, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου - Θωμαίδου - Νόου Ελ. - Μαρκουτσά - Φώτου Ελ. - Λεπίδου - Βούλγαρη - Μοίρα - Μπουλούμπαση Σ. - Βουλγαράκη - Κουτούβαλη - Σταμπολίου - Δήμου - Κώστα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2): Την Κυριακή 08/05 και ώρα 17:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄ (2): Την Κυριακή 08/05 και ώρα 16:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για το Χαιδάρι, όπου θα μας υποδεχτεί ο Θρίαμβος, οι εξής αθλήτριες: Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ. - Λαγού - Γκιοχάι.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 08/05 και ώρα 18:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο 'Γ. Κασιμάτης'', για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Ολυμπιακός, οι εξής αθλήτριες: Χρυσού - Καγιαλέ - Χοτζαλάρι - Όκκα Χρ. -  Τσεκούρα - Τσαούση -  Βαρσάκη Μ.  - Τασιγιαννάκη - Κάβουρα - Μήτσου - Στεφοπούλου - Βαρσάκη Δ. - Σκέντζου - Πίσαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου