Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού για τους 5 αγώνες των αναπτυξιακών τμημάτων, για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ (1): Το Σάββατο 14/05 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ιάσονα Κ., οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου - Θωμαίδου - Νόου Ελ. - Μαρκουτσά - Φώτου Ελ. - Βούλγαρη - Μοίρα - Μπουλούμπαση Σ. - Βουλγαράκη - Κουτούβαλη - Σταμπολίου - Δήμου - Κώστα.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1): Το Σάββατο 14/05 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για να αναχωρήσουμε για την Πετρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ (2): Την Κυριακή 15/05 και ώρα 07:30 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα μας υποδεχτεί η Ίριδα, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου - Θωμαίδου - Νόου Ελ. - Μαρκουτσά - Φώτου Ελ. - Βούλγαρη - Μοίρα - Μπουλούμπαση Σ. - Βουλγαράκη - Κουτούβαλη - Σταμπολίου - Δήμου - Κώστα.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 15/05 και ώρα 11:00 πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Χαχάμη - Καστρίτση - Βλαντίδου - Μπάβα - Φώτου Αν. - Κυρίσογλου - Νόου Δ. - Ταμπάκου - Αντωνοπούλου - Γιουνούς - Λυμπεροπούλου - Όκκα Γ. - Λαγού - Γκιοχάι.

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (2): Την Κυριακή 15/05 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Γ. Κασιμάτης'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο, οι αθλητές που θα ειδοποιηθούν στη σημερινή προπόνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...