Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΤΡΩΝ - ΚΥΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ Χ. ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α1

Στα μεγάλα σαλόνια η Κύζικος!Ιστορική είναι η σημερινή μέρα για την Κύζικο Νέας Περάμου που κέρδισε την άνοδο στη Volley League επικρατώντας της Παλλήνης με 3-0 για τη δεύτερη μέρα του τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στο Βόλο. 
 Οι παίκτες του Γιάννη Λάιου έδειξαν την ανωτερότητά τους καί απέναντι στην μαχητική Παλλήνη, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα κυνηγήσουν αύριο το αήττητο πρωτάθλημα καθώς αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-19, 25-22)

ΚΥΖΙΚΟΣ (Λάιος): Κατσανεβάκης, Μπεκιάρης, Κούνας, Κρέτσης, Λυκουρέσης, Ασπιώτης / Τσαδήμας (λ), Πλεμμένος (λ), Δρογκάρης, Πεφάνης, Θεοδωρόπουλος
ΠΑΛΛΗΝΗ (Ξεροβάσιλας): Αντωνάκης, Κατσαούνης, Κουλοχέρης, Μήττας, Μπιλλήρης, Τσικάτος / Βογιατζίδης (λ), Χριστόπουλος, Ψάρρης.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας στην Volley League
  Ο Ηρακλής Χαλκίδας έγινε πριν από λίγο η χρονικά δεύτερη ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για την Volley League αφού επικράτησε με 3-0 της Νίκης Αιγινίου στον δεύτερο αγώνα για το τουρνουά ανόδου που διεξάγεται στον Βόλο. 
 Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση έφτασε τους 6 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Κύζικο Νέας Περάμου την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο στις 14.30 για το στέμμα του πρωταθλητή της Α2.

Σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο ο Ηρακλής είχε σε καλή μέρα τον Ζένια Γκόρτσανιουκ που πήρε από το χέρι την ομάδα. Στο πρώτο σετ, όλα κρίθηκαν στο 22-23 όταν ο Βουλκίδης της Νίκης έστειλε την μπάλα άουτ σε πρώτο χρόνο για το 22-24. Η Νίκη έμεινε ζωντανή με άουτ σερβις του Γεωργόπουλου, πριν τελειώσει το σετ ο Γκόρτσανιουκ.

Τα λάθη της Νίκης και η σοβαρότητα του Ηρακλή Χαλκίδας έδωσαν το δεύτερο σετ στην ομάδα του Σπύρου Γκολίτση, ενω το τρίτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού το Αιγίνιο κατέρρευσε.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 20-25, 12-25)

ΝΙΚΗ (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Γκορίδης, Λαμπρινός, Παπαλεξίου / Κνάπεκ (λ), Κιοσσές, Ντουντούδης
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Κολτσιάκης, Φίνος, Γεωργόπουλος, Γκόρτσανιουκ, Αντιφάκος, Αδαμόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Φωτιάδης, Αλεξάκης, Μάγγος, Χασάνδρας.
volleynews.gr 


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΚΥΖΙΚΟΣ (06-00) 06
2. ΗΡΑΚΛΗΣ Χ. (06-01) 06
------------------------------------
3. ΠΑΛΛΗΝΗ (01-06) 00
3. ΝΙΚΗ ΑΙΓ. (00-06) 00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...