Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΜΕ ''AROMA CAFFE'' ΤΟ VOLLEY HOTBALL

Mε ''AROMA CAFFE'' θα συνεχιστεί το VOLLEY HOTBALL 1 που διοργανώνει ο σύλλογος μας και το STAR VOLLEY ACADEMY.
Η μεγάλη αυτή αλυσίδα καφέ που δραστηριοποιείται με 26 καταστήματα στην Αττική και την Κόρινθο, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της, χορηγός του τουρνουά με την παροχή σε πρώτη φάση των απαιτούμενων νερών.
H εταιρία διατηρεί κατάστημα και στη Δραπετσώνα, στην οδό Εθν. Αντίστασης, 39, τηλ. 2104082088, απ΄ όπου μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα είδη καφέδων, σνακς κλπ. 
 Η αλυσίδα καταστημάτων εξειδικεύεται στην γρήγορη αλλά ποιοτική εστίαση, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας προιόντα σε μοναδικές τιμές και εξαιρετικής ποιότητας χρησιμοποιώντας αγνά υλικά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
Τα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι ποιοτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγικές θέσεις των καταστημάτων, καθιστούν την αλυσίδα Aroma Caffe ως την πιο αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων στον χώρο της εστίασης.
 
Η φιλοσοφία της εταιρίας:
 
  1. Να προσφέρουμε μοναδική εμπειρία καφέ σε ιδιαίτερα καλή τιμή και ροφημάτων καθώς και πρωτότυπα γεύματα τα οποία να συνδυάζουν μοναδικές και υγιεινές γεύσεις, ποιότητα υλικών και παρασκευής, ποικιλία, καλή σχέση αντιλαμβανόμενης αξίας-τιμής και να εξελίσσονται συνεχώς με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των πελατών.
  2. Να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές.
  3. Να αποτελούμε μοχλό εξέλιξης και ανάπτυξης για το Ανθρώπινο Δυναμικό.
  4. Να παρουσιάζουμε πάντα καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις που βασίζονται στην παρακολούθηση και μελέτη των τάσεων της εποχής και συμβαδίζουν με τις σύγχρονες διατροφικές αξίες.
  5. Να παρέχουμε μοναδικό περιβάλλον αισθητικής και υγιεινής που εξασφαλίζει τη ποιότητα και τη φροντίδα προς τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη - καταναλωτή.
  6.  
  7. Το όραμα της εταιρίας:
  8. Είναι η δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καφεστίασης Aroma Caffe μέσω Franchise που θα φημίζεται για την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας κ. Χρήστο ΚΑΚΑΛΗ, για την ενέργεια του αυτή, ευχόμενοι η συνεργασία αυτή να αποτελέσει το πρώτο βήμα μιας αγαστούς και κερδοφόρας συνέχειας για όλους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...