Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ



Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο γήπεδο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφας στο Περιστέρι η τελική φάση του Πρωταθλήματος παγκορασίδων Α΄ της Ένωσής μας.
Τον τίτλο κατέκτησε η ομάδα της Ηλιούπολης η οποία νίκησε στον τελικό, με 3-1 σετ το Περιστέρι. (σετ : 22-25, 25-18, 25-13, 25-21.)
Διαιτητές: ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΙΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουγιουμτζόγλου Χρήστος, Καραϊσκος Λεωνίδας): ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΛΥΝΟΥ, ΚΑΣΟΥΡΙΔΟΥ, ΤΣΑΤΟΥΜΑ (αρ), ΑΤΕΣΟΓΛΟΥ, ΣΚΕΜΠΗ / ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ, ΚΟΤΣΑΔΑΜ, ΜΙΛΗ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΖΙΟΒΑ, ΓΚΡΙΦΙΣΙΑ, ΚΡΕΤΣΑ.
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Χονδρού Ευαγγελία, Λυκογιάννη Δήμητρα): ΝΙΩΤΗ, ΜΠΑΤΗ, ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (αρ), ΖΑΝΝΟΥ, ΜΠΟΚΗ, ΜΠΙΤΣΙΚΟΥ / ΚΑΝΤΑΡΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΠΩΚΗ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ, ΜΑΡΚΑΚΗ, ΠΕΤΡΟΥΓΑΚΗ, ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ, ΚΟΥΡΤΗ.

Ο ΑΟΦ Πορφύρας κατέκτησε την 3η θέση νικώντας τον ΟΦΑ Απολλώνιο με 3-1 σετ (25-9, 25-17, 14-25, 26-24).
Οι διαιτητές του αγώνα: ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
Μετά τη λήξη του τελικού,  απονεμήθηκαν Κύπελλα και μετάλλια στις ομάδες. 
Επίσης μετά από ψηφοφορία βραβεύτηκαν οι καλύτερες αθλήτριες των τελικών:
Καλύτερη πασαδόρος: ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Καλύτερη επιθετικός: ΜΠΙΤΣΙΚΟΥ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Καλύτερη υποδοχέας: ΤΣΑΤΟΥΜΑ ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Καλύτερη μπλοκέρ: ΚΟΥΟΛ ΑΣΙΑ ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
MVP: ΜΠΟΚΗ ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Στο γήπεδο παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Κος Μεταξάς Δημήτρης και το μέλος του Δ.Σ. και της επιτροπής πρωταθλημάτων Κος Δελαγραμμάτικας Νίκος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Κος Τσάκωνας Θεοφάνης οι ΠΟΠ ΕΣΠΕΔΑ κ.κ. Γκούντας Κώστας και Παπαχρήστος Γιάννης, ενώ με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες ο Δήμαρχος Περιστερίου Κος Ανδρέας Παχατουρίδης  και αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της κοινότητας του Περιστερίου.
Η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί θερμά το σωματείο ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ για την συμβολή του στην διοργάνωση του final 4 παγκορασίδων.
Ακόμα η ΕΣΠΕΔΑ ευχαριστεί και τα τέσσερα σωματεία ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ - ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ καθώς και τους φιλάθλους τους που επέδειξαν υψηλό αθλητικό πνεύμα και συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...