Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΝΗ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βίκυ Αρβανίτη & Μαρία Τσιαρτσιάνη συνέτριψαν με 2-0 (21-15, 21-19) σε 41 λεπτά τις Φινλανδές δίδυμες αδελφές Εμιλία & Έρικα Νύστρομ στον τελικό γυναικών του Athens Golden Cup 2010, που ολοκληρώθηκε στην Πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Κυριακής.

Ήταν η δεύτερη νίκη της συγκεκριμένης ελληνικής ομάδας επί των Φινλανδών στην ιστορία των τριών μεταξύ τους αναμετρήσεων, αλλά και η δεύτερη επιτυχία του ελληνικού διδύμου σε ισάριθμες εμφανίσεις τους επί ελληνικού εδάφους (ύστερα από την κατάκτηση του Εθνικού τίτλου πέρυσι στην Κάλυμνο).

Για την πρωτιά τους οι Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη μοιράζονται €2600, ενώ οι αδελφές Νύστρομ παίρνουν το αργυρό μετάλλιο και €1700.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής, οι Βραζιλιάνες Ελίζε Μάϊα & Σαϋλύν είχαν κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο του Athens Golden Cup.

Στους άνδρες το χρυσό πήραν οι Βραζιλιάνοι Παρά & Ρομπέρτο Πίττα, το αργυρό οι Μάνος Ξενάκης & Γιώργος Κοτσιλιάνος και το χάλκινο οι Εσθονοί Καρλ Γιάανι & Ρίβο Βέσικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...