Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


Υπόσχεση πως την νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο δυνατό το AthensGoldenCup, έδωσαν οι Νικήτας Κακλαμάνης, Βασίλης Κικίλιας, Γιώργος Μελισσουργός και ο Μάνος Σπανός.

Νικήτας Κακλαμάνης (Δήμαρχος Αθηναίων)
«Δεν φανταζόμουν ποτέ πως η Αθήνα θα αποκτούσε την δική της “παραλία” και μάλιστα πως θα ήταν πολύ καλύτερη από αυτές που υπάρχουν γύρω από την Αττική. Το Athens Golden Cup θα γίνει πλέον θεσμός στην Αθήνα, όπως έχουν γίνει και πολλά άλλα αθλητικά γεγονότα. Του χρόνου το τουρνουά θα έχει ακόμα μεγαλύτερα “αστέρια” του Παγκόσμιου βόλεϊ. Αξίζουν πολλά μπράβο στον ΟΝΑ και σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης».

Βασίλης Κικίλιας (Πρόεδρος ΟΝΑ)
«Όταν πριν από ένα περίπου χρόνο ανακοινώσαμε, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, την πρόθεση μας να διοργανώσουμε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ “Athens Golden Cup” στην Πλατεία Συντάγματος κανείς δεν μας πίστεψε. Το βράδυ της Κυριακής, όλος ο κόσμος της Αθήνας απόλαυσε το φινάλε της μεγάλης διοργάνωσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος της Αθήνας το χάρηκε».

Γιώργος Μελισσουργός (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ)
«Πρωτόγνωρη ήταν η επιτυχία που είχε το Athens Golden Cup. Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Αθήνας, με αθλητικές εκδηλώσεις και τον κόσμο να χαίρεται τις προσπάθειες των αθλητών. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τον ΟΝΑ και τους χορηγούς της διοργάνωσης, που χωρίς την συμβολή τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το τουρνουά. Ελπίζουμε το Athens Golden Cup να γίνει πλέον θεσμός και να μεγαλώσει και άλλο την επόμενη χρονιά . Η Ομοσπονδία, θα είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας με όσες δυνάμεις έχει».

Μάνος Σπανός (Διευθυντής Μάρκετινγκ Pepsico - ΗΒΗ )
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ολοκλήρωση του πρώτου Athens Golden Cup, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Είναι χαρά μας, που μετά από πολύ καιρό η Αθήνα και η Ελλάδα διαφημίστηκε σε όλο το κόσμο για καλό σκοπό. Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί και δυνατοί τη νέα χρονιά, ώστε να συνεχιστεί το τoυρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...