Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Φωτιά» στην κορυφή!
Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-1 στο κλειστό του Μετς, που τον βάζει στη θέση του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.
Μπαίνοντας στο κλειστό του Μετς, ο Ολυμπιακός είχε το πρωτάθλημα κάπου… στη μέση του μυαλού του.
Τέσσερα σετ αργότερα, με τις «ερυθρόλευκες» να φεύγουν νικήτριες από την «πράσινη» έδρα, ο στόχος του τίτλου… μετατοπίστηκε στην κορυφή των σκέψεών τους. Εκεί όπου πλέον βρίσκεται το συγκρότημα του Γιάννη Νικολάκη, με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό να το βάζουν στη θέση του πρωτοπόρου στη βαθμολογία της Α1, έναν βαθμό πάνω από τον «αιώνιο» αντίπαλο.
Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν πριν από τη λήξη της σεζόν και ανάλογα με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που θα μεσολαβήσουν πριν από την επόμενη μεταξύ τους συνάντηση, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο κλειστό του Ρέντη μπορεί κάλλιστα να κρίνει τον πρωταθλητή.
Σημείο – κλειδί στη νίκη του Ολυμπιακού στο Μετς ήταν η απόφαση του Νικολάκη να αλλάξει το σχήμα στο ξεκίνημα του 2ου σετ και αφού οι «πράσινες» είχαν κάνει εύκολα το 1-0. Ο προπονητής των φιλοξενουμένων έβγαλε από το παιχνίδι την Γκίμπσον και έβαλε διαγώνια τη Νικούλη, περνώντας την Κόλεβα στη θέση της ακραίας. Η Βουλγάρα δεν άργησε να προσαρμοστεί στη νέα της θέση, έβγαλε υποδοχές και μαζί με τη Χαντάβα, η οποία «ξύπνησε» στα μέσα του αγώνα, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην επικράτηση.
Για τον Παναθηναϊκό, μετά το πρώτο σετ το παιχνίδι χάθηκε, καθώς οι σταμάτησε να πιέζει την αντίπαλη υποδοχή και δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο ανακάτεμα της τράπουλας από τον Νικολάκη.
Τα σετ: 25-16, 21-25, 19-25, 20-25.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χουντουμάδης): Χατζηνίκου 3, Μαχόν 13, Τζανακάκη 9, Χατζηνικολάου 4, Μλαντένοβιτς 15, Μόλναρ 16, Μυλωνά (λ- 56%) / Παπαφωτίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Κυριακίδου 10, Γιακουμή 6, Γκίμπσον 2, Ογκνιένοβιτς 10, Χαντάβα 18, Κόλεβα 14, Μαγγίνα (λ- 53%) / Νικούλη 5, Μουστάκη 1, Καββαθά 3.
Αναδημοσίευση από onsports.gr


Σύνολο

Ομάδα Αγ. Β.

Σετ









1 Ολυμπιακός Πειραιώς Ολυμπιακός Πειραιώς 5 13  

15-6









2 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 5 12

 13-6









3 Ανατόλια Ανατόλια 5 7

 9-10









4 Μαρκόπουλο Μαρκόπουλο 5 7

 9-9









5 ΑΕΚ ΑΕΚ 5 6

 9-9









6 Ηρακλής Κηφισιάς Ηρακλής Κηφισιάς 5 0

 0-15









  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...