Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Λάιος με Κοσκωτά
Ανοίξαμε το αρχείο μας και βρήκαμε δυο ιστορικές φωτογραφίες
Ήταν το 1989, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με τον Παναθηναικό στη Δραπετσώνα και ο νικητής θα κατακτούσε το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναικός προηγήθηκε 0-2, κι εκείνη την ώρα μπήκε στο γυμναστήριο ο Γιώργος Κοσκωτάς με τη συνοδεία του. Ο Ολυμπιακός γύρισε το παιχνίδι κέρδισε 3-2 και μαζί το πρωτάθλημα. Φυσικά το πριμ ήταν μυθικό και στα αποδυτήρια έγιναν τα επινίκεια. Στις φωτό βλέπουμε στο κέντρο τον Γιώργο Κοσκωτά και δίπλα του τον Γιάννη Λάιο με το μουστάκι, ενώ ανάμεσα τους είναι ο Νίκος Ηλιόπουλος. Διακρίνονται επίσης οι παίκτες (από δεξιά), Μουστακίδης, Πολύζος, Δημήτρης Καζάζης, Τερζάκης, Φάκας, Ξεροβάσιλας (σημερινός προπονητής μας), Γκουντάκος, αλλά και οι έφοροι Κρόκος (πατέρας του πρώην αθλητή μας Ξενοφώντα), Χρυσοχοίδης. Απών ο Τριανταφυλλίδης.
Το ίδιο καλοκαίρι ο Κοσκωτάς σάρωσε την αγορά με την απόκτηση των Γκούσταφσον, Αμαριανάκη, Ντράγκοβιτς, αλλά μετά από δυο μήνες οδηγήθηκε στα δικαστήρια.
Για την ιστορία, μετά τον αγώνα υπήρξε επεισόδιο Στέλιου Καζάζη-Γιώργου Δερμάτη που έφερε την παραίτηση του προπονητή του Παναθηναικού.
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...