Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΟΡΘΙΟΙ: Χίου (έφορος), Αντωνοπούλου, Σιμιτζή, Καραγιαννίδου, Χίου, Κακαγή, Κογκαλίδης (Γ. Γραμματέας). ΚΑΘΙΣΤΟΙ: Πόποβα, Αλεξάνδρου, Καραμήτσου, Λαζαρίδου.

Νίκη με ψηλά το κεφάλι, πέτυχαν οι κορασίδες μας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στον εντός έδρας αγώνα επί του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-1 (25-23, 26-24, 15-25, 25-20).
Στον αγώνα αυτό, έγινε κατάθεση ψυχής από τα κορίτσια μας, από τη στιγμή που ήταν ο τελευταίος αγώνας για πολλές απ΄ αυτές σε επίπεδο κορασίδων και ήθελαν αυτή η ωραία παρέα να τελειώσει ευχάριστα.
Λίγο τις απασχόλησε το γεγονός, ότι απ΄ τον αγώνα αυτό, κρινόταν η πρόκριση στο final - 4, του Αιγάλεω, την οποία τελικά του τη στέρησαν, με αποτέλεσμα να προκριθεί ο Μίλωνας.
Αγωνίστηκαν μόνο για τη Δραπετσώνα και για τους εαυτούς τους, χωρίς να λογαριάσουν τις παράπλευρες απώλειες, όπως πρέπει να κάνουμε πάντα και παντού στον αθλητισμό.
Απέδειξαν, ότι αν οι ατυχίες (τραυματισμών, απουσιών κλπ), δεν ήταν πάρα πολλές, δικαιούμασταν και έπρεπε να είμασταν εμείς στο final - 4.
Τα κορίτσια μας, μπήκαν στον αγώνα με πολύ μεγάλη αποφαστικότητα την οποία δε λιγόστεψε οι σοβαρές απουσίες που είχαμε για μια ακόμα αγωνιστική. Αλλά αυτό λέγεται ομάδα, αυτό λέγεται αθλητισμός. Συναισθήματα που δε συναντάς σε καμιά άλλη έκφανση της ζωής μας.
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο από τη διοίκηση στα κορίτσια αυτά και στον προπονητή τους κ. Λιγνό, του οποίου ένα απρόβλεπτο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής του στέρησε την παρουσία του στον αγώνα.
Άριστη η διαιτησία της κας. Πάτση και του κ. Τριανταφυλλόπουλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ζωγιοπούλου) Αντωνοπούλου, Σιμιτζή, Χίου, Λαζαρίδου, Καραγιαννίδου, Καραμήτσου, Αλεξάνδρου (λ), Πόποβα, Κακαγή.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη, Νάτσης) Επισκόπου, Αναστασιάδου, Καραβανά, Λαμπροπούλου, Στέφα, Μανωλίκα, Ρίζου (λ), Παυλίδου, Βλάχου Α., Αναστασιάδη, Μιλεντιγκβίτσε.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου μας: ΜΙΛΩΝΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ 16-05 11
-----------------------------------------
2. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 15-06 10
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 09-11 09
4. ΑΟΠ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 01-18 06
Οι άλλες ομάδες, που προκρίθηκαν στο final -4, είναι οι: ΕΥΡΥΑΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΙΛΙΟ.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΠΟΤΕ ΧΑΜΗΛΑ...ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
    ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ...
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 12ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ VOLLEY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...