Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 1-3 ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΡΩΝ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ


Ήττα και στο 2ο ημιτελικό για το αντρικό μας τμήμα, εντός έδρας από τον ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ πάλι με 3-1 (23-25, 20-25, 25-23, 18-25) και αποκλεισμός από τον τελικό. Αυτή τη φορά, δεν πήραμε το 1ο σετ, αλλά το 3ο.
Χθες έγινε ο καλύτερος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες δε θύμισαν σε τίποτα, το μέτριο βόλει που παρουσίασαν όλη τη χρονιά. Ο αγώνας, ήταν πολύ καλός και από ποιοτικής πλευράς, αλλά και από τη διακύμανση του σκορ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους πολλούς φίλαθλους που τον παρακολούθησαν.
Στο 1ο σετ, οι ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο μέχρι το τέλος και η Αργυρούπολη το κέρδισε εκμεταλλευόμενη δύο σημαντικά λάθη αθλητών μας μετά το 23-23.
Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ, αλλά μέχρι το 19-19. Από το σημείο αυτό και μετά η Αργυρούπολη πάτησε γκάζι και το κέρδισε με 25-20.
Το 3ο σετ, εξελίχθηκε πανομοιότυπα με τα προηγούμενα, αλλά αυτή τη φορά καταφέραμε και το κερδίσαμε, παρ΄ ότι για μια ακόμα φορά στους τελευταίους πόντους έγιναν σημαντικά λάθη.
Στο 4ο σετ, η ομάδα μας μπήκε με φόρα, προηγηθήκαμε με 6-2, αλλά γρήγορα η Αργυρούπολη, ισοφάρισε 10-10, προηγήθηκε με 14-11 και από το σημείο αυτό και μετά η Δραπετσώνα παραδόθηκε.
Πάντως κατά κοινή ομολογία, ο χθεσινός αγώνας έπρεπε να ήταν ο τελικός γιατί παίχτηκε πολύ καλό βόλει και από τις δύο ομάδες και η επικράτηση της Αργυρούπολης κρίνεται δίκαιη γιατί έδειξε σταθερότητα και εμπειρία και στους δύο ημιτελικούς, αλλά και συνολικά στο πρωτάθλημα.
Γεγονός άξιο να μνημονευτεί, ότι και οι δύο αγώνες, έγιναν σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα, ανάμεσα στους αθλητές και φίλαθλους των δύο ομάδων. Σε καμία περίπτωση, αν και οι αγώνες ήταν κρίσιμοι, δεν παρατηρήθηκε κάτι που να ξέφευγε από τα κόσμια πλαίσια.
Από τη διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστούμε τον προπονητή μας κ. Ξεροβάσιλα και τους αθλητές μας για τη συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα. Μπορεί να μας ξέφυγε ο στόχος της ανόδου, αλλά η 4η θέση που κατακτήσαμε στο πρωτάθλημα, είναι η καλύτερη όσα χρόνια αγωνιζόμαστε στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και μένουμε με την αναμονή της χρονιάς μας. Και να είναι όλοι σίγουροι, ότι αυτή φτάνει.
Με λίγα λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων η διαιτησία του κ. Κουτσούλα και της κας. Κυριοπούλου.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ξεροβάσιλας) Οικονομόπουλος, Αγγέλου, Χιουρέας, Τσικάτος, Συμεωνίδης, Στρατηγός, Κυριακουλάκος (λ), Ευαγγέλου, Θωμόπουλος, Β. Νασκιντασβίλι, Ραμμόπουλος.
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (-) Μυτσκίδης, Τερζής, Χούτος, Παγουλάτος, Γαλιώτος, Φλωρονίκος, Μπιλιώνης (λ), Κούτρας, Δικτυόπουλος.
Ο 2ος ημιτελικός του ζευγαριού ΕΣΠΕΡΟΥ - ΕΥΡΥΑΛΗΣ, διεξάγεται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...