Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΓΕΙ


Η Τασούλα ΠΟΛΥΖΩΗ, στη βράβευση της κατά τη διάρκεια του ALL STAR DAY, στο Γέρακα στις 20/02/11.

Εντός έδρας ήττα για τη γυναικεία ομάδα μας, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-0 (25-27, 21-25, 19-25). Ήττα η οποία όμως σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, δε βάζει τελικά ταφόπλακα στα όνειρα μας για παραμονή, αφού οι ελπίδες μας παραμένουν μεν, λίγες δε.
Ότι δε μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς.
Κι αυτή η ομάδα, τελικά για να ''πεθάνει'', θέλει πολύ προσπάθεια, από κάποιους.
Στο χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη για μάχη και πραγματικά προσπάθησε - παρά τα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα μας - και κτύπησε τον αγώνα στα ίσα με το ανώτερο Αιγάλεω, αλλά...
Οι αθλήτριες μας, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν - και το έκαναν καλά - στους νέους ρόλους που τους ανατέθηκαν στη 6άδα, αναγκαστικά λόγω των απουσιών μας.
Στο 1ο σετ, η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 5-1, 10-5, 15-9, αλλά το Αιγάλεω με ένα μεγάλο σερί κατάφερε και προσπέρασε και το σετ κρίθηκε, από 2 άουτ σέρβις δικά μας, ενώ το σκορ ήταν 23-23 και 24-24.
Τα 2ο και 3ο σετ, ξεκίνησαν με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο, αλλά από τα μέσα και μετά το Αιγάλεω κατάφερνε και έπαιρνε τη διαφορά που χρειαζόταν.
Στο χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας είχε την πολύ μεγάλη τιμή, να αγωνιστεί μαζί μας μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες αθλήτριες, η Τασούλα ΠΟΛΥΖΩΗ, η οποία βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα μας.
Η Πολυζώη, είναι η 7η αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδας με τις περισσότερες συμμετοχές. Σύνολο 134.
Απ΄ αυτή τη στήλη, την ευχαριστούμε για την άμεση και πρόσχαρη ανταπόκριση της, για το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξε στο χθεσινό αγώνα και για ότι μετέδωσε στις αθλήτριες μας.
Με λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων η διαιτησία της κας. Μεταξά. Άριστη του κ. Παπαδογιάννη.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ξεροβάσιλας) Χονδρού, Πολυζώη, Στρατίκη, Κώτσου, Βλάχου, Πατσιαβούδη, Φράγκου - Φραγκάκη (λ), Καραγιαννίδου, Οβσιανίκοβα.
ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ: (Νάτσης, Αντωνιάδη) Μπούρμπη, Καράκου, Μιχαλοπούλου, Λαμπροπούλου, Τσαρακλή, Λαμπιτσάκη, Χριστοφόρου (λ), Σιαμπανάι, Καμπόλη.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0
ΡΕΝΤΗΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-2
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1-3
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΙΛΙΟ 2-3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΙΡΙΔΑ 3-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ 57-13 54
---------------------------------------
2. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 55-11 52
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 52-14 50
4. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ 52-19 48
5. ΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 38-31 35
6. ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 32-43 25
7. ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 25-47 20
8. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ 26-46 19
9. ΑΕ ΡΕΝΤΗ 26-48 18
----------------------------------
10. ΓΑΝΣ ΙΡΙΔΑ 24-49 16
11. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 23-50 12
12. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 18-57 08

Λίγα λόγια για την 20η αγωνιστική και για τις 2 τελευταίες:
1. Οι Τράχωνες με τη χθεσινή τους ήττα, έκαναν θρίλερ την υπόθεση πρωτάθλημα και τώρα πια στον τελευταίο αγώνα με το Αιγάλεω, που είναι ντέρμπι θα κριθεί ο πρωταθλητής.
2. Η Ηλιούπολη, έχει δύο εύκολους αγώνες και ελπίζει σε νίκη του Αιγάλεω επί των Τραχώνων, για να στεφτούν πρωταθλητές.
3. Το Αιγάλεω, δεν έχει ελπίδες για πρωτάθλημα.
4. Ο Πορφύρας, με τη νίκη του επί των Τραχώνων έβαλε μπουρλότο στην κορυφή και απέδειξε ότι είναι αδικία, που έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.
5. Ο Φοίνικας και η Αργυρούπολη, απλά περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, για να κάνουν το σχεδιασμό τους για του χρόνου.
6. Ο Θρίαμβος, μετά τη χθεσινή του γκέλα φαίνεται ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και υπάρχει σοβαρή περίπτωση να κινδυνεύσει.
7. Η Ευρυάλη με τους 3 κάλπικους πόντους που απέκτησε, είναι δύσκολο να κινδυνεύσει.
8. Ο Ρέντης, πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Ευρυάλη, για να σωθεί.
9. Η Ίριδα, πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Αργυρούπολη, για να σωθεί.
10. Η Δραπετσώνα, πρέπει να κάνει δύο νίκες καθαρές και παράλληλα χρειάζεται 2 καθαρές ήττες του Ρέντη και της Ίριδας, για να σωθεί.
11. Το Ίλιο, ήδη κάνει τα πλάνα του για τη Β΄ ΕΣΠΕΔΑ, του χρόνου.
12. 'Ολα αυτά τα σενάρια, όσον αφορά την υπόθεση παραμονής, μπορεί και να ανατραπούν, αν η Δραπετσώνα δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ.

Λίγα παρασκηνιακά του αγώνα Δραπετσώνας - Αιγάλεω:
Η Δραπετσώνα, χθες έπαιζε έναν αγώνα επιβίωσης, ενώ το Αιγάλεω έναν αγώνα αδιάφορο και για την αξιοπιστία του. Το Αιγάλεω, προσπάθησε - και πολύ καλά έκανε - να κερδίσει τον αγώνα με όλες του τις δυνάμεις. Έτσι, πρέπει να κάνουν οι ομάδες, πάντα και παντού. Αλλά αυτό έχει μεγάλη απόκλιση, από τα λεγόμενα μετά τον αγώνα: ''όλα εδώ πληρώνονται'', όπως εκφράστηκε από στέλεχος της ομάδας του Αιγάλεω. Και σαφώς εννοούσε τον προ δέκα ημερών αγώνα των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα κορασίδων, τότε που το Αιγάλεω ήθελε τη νίκη για να προκριθεί στην τελική φάση και μεις κερδίσαμε τον αγώνα, αν και αδιάφοροι.
Μετά το τέλος του αγώνα των κορασίδων, δεχτήκαμε πολλά παράπονα των ιθυνόντων του Αιγάλεω, γιατί δεν κάτσαμε να χάσουμε, κατάρες και απειλές.
Εμείς, ως ομάδα αυτά που κάναμε εκείνη την ημέρα, ήταν τα εξής:
Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και της ομάδας μας, παρατάξαμε την ίδια ακριβώς σύνθεση του αγώνα με το Μίλωνα για να έχουμε ίσες αποστάσεις προς όλους. Χωρίς δύο βασικότατες αθλήτριες, αλλά αγωνιστήκαμε και χωρίς προπονητή.
Δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να πούμε σε 15χρονα κοριτσάκια να κάτσουν να χάσουν, όπως βέβαια θα το κάναμε και σε μεγαλύτερης ηλικίας αθλήτριες.
Όταν έχεις ομάδα, οι οποίες αγωνιζόντουσαν πολλές απ΄ αυτές για τελευταία φορά σε επίπεδο κορασίδων και ήθελαν αυτή η πολύ ωραία παρέα, να μη χαλάσει με ήττα, τι να ζητήσεις απ΄ αυτά τα παιδιά;
Και εδώ ερχόμαστε, για να κάνουμε αντιπαραβολή με το χθεσινό αγώνα, για να φανεί η νοοτροπία των δύο ομάδων. Κανείς από την ομάδα μας (διοίκηση, προπονητής, έφοροι, αθλήτριες, φίλαθλοι), δεν τόλμησε να αναφέρει τίποτα σε άνθρωπο του Αιγάλεω, εκφράζοντας παράπονα για την ήττα μας, η οποία σε πολύ μεγάλο ποσοστό ήταν καταδικαστική.
Απλά, αυτό που μένει, είναι η ρήση στέλεχους του Αιγάλεω, ότι:''όλα εδώ πληρώνονται''. Συμφωνούμε απόλυτα μαζί του και συμπληρώνουμε, ότι: ''όλα πληρώνονται, όχι μόνο εδώ, αλλά και παραπέρα και του χρόνου κ.λ.π.''
Είναι μια συμπεριφορά, που δεν ξεχνάμε!

8 σχόλια:

  1. Στο χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας είχε την πολύ μεγάλη τιμή, να αγωνιστεί μαζί μας μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες αθλήτριες, η Τασούλα ΠΟΛΥΖΩΗ, η οποία βοήθησε αποφασιστικά την ομάδα μας.
    Άλαλα τα χείλη των ευσεβών!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην ξεχνάνε οι υπεύθυνοι της Δραπετσώνας, οτι χάρη στο Αιγάλεω πέρασαν οι κορασίδες τους στην Δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κατι που κρίθηκε στον αγώνα του Αιγάλεω με τους Τράχωνες... Και να θυμηθούν οτι στον αγώνα αυτό πανηγύριζαν με την εξέδρα του Αιγάλεω (να τονίσουμε οτι ευχαριστούσαν τον κόσμο του Αιγάλεω, κάτι που οι φίλαθλοι του Αιγάλεω δεν καταλαβαν ποτέ...) Για να ακούγονται και οι δύο πλευρές, ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη η συμπεριφορά της ομάδας της Δραπετσώνας που έξαλλα πανηγύριζε μετα το τέλος του αγώνα...με συνθήματα, τραγούδια, φωνές...ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ενώ καταταχτηκαν στην 3η θέση... Ουδεποτε η ομάδα του Αιγάλεω δεν ζήτησε να κατσουν να χάσουν οι κορασίδες της Δραπετσώνας. Αξίζει να αναφερθεί η συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων της Δραπετσώνας που έβριζαν τα κορίτσια του Αιγάλεω. Εδω δεν μιλάμε για 15χρονα παιδια?????? Και έρχομαι στον προχθεσινό αγώνα, που οι παίχτριες του Αιγάλεω απλά επαιξαν όπως κάθε φορά... Δεν υπάρχουν λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε ή φίλη ''ανώνυμε'', με τα γραφόμενα σου επιβεβαιώνεις τα λεγόμενα μας.
    Το Αιγάλεω στον αγώνα με τους Τράχωνες, έπαιξε για μας ή για το Αιγάλεω; Δεν έπρεπε δηλαδή να παίξει για να κερδίσει; Τι συμψηφισμοί ακατανόητοι είναι αυτοί που προσπαθείς να κάνεις; Όσον αφορά το μεταξύ μας αγώνα των κορασίδων, ουδέποτε υπήρξε υβριστική συμπεριφορά από ιθύνοντες της ομάδας μας προς τα κορίτσια του Αιγάλεω, εκτός αν αναφέρεσαι σε συμπεριφορά -όχι όμως υβριστική - κάποιων 15χρονων παδιών, οι οποίοι βέβαια ούτε αθλητές μας είναι, ούτε έχουμε σχέση μαζίτους. Απλά είναι συμμαθητές των κοριτσιών.
    Όσον αφορά, τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών, νομίζω ότι η εξήγηση είναι και προφανής, αλλά και αναφέρεται στο κείμενο. Ήταν ο τελευταίος αγώνας πολλών κοριτσιών και ήθελαν να τελειώσουν με νίκη. Εμείς δεν είχαμε κανένα δικαίωμα να τους χαλάσουμε αυτό το συναίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το οτι εβριζαν τα κορίτσια μας, ήμασταν στην εξέδρα και τα ακούγαμε... Εσεις δεν τα ακούγατε; Επίσης, καλό είναι να μην βγάζετε φήμες που δεν υπάρχουν... Και κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε γιατι χάσαμε... Καλό είναι όταν βγάζετε φήμες να βασίζονται σε αληθινά στοιχεία... Τέλος, θα έλεγα ότι δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με περιστατικά και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο άθλημα... Εχουμε μείνει λιγοι αυτοί που το αγαπάμε, καλό θα είναι να το προστατεύσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβάνω ότι ακούστηκε, ακούστηκε από 15χρονα αγόρια που δεν έχουν σχέση με την ομάδα μας. Όσον αφορά τις φήμες που δεν είναι καθόλου φήμες, μετά από το ματς των κορασίδων ειπώθηκε από στέλεχος του Αιγάλεω:''θα δείτε τι θα πάθετε στο γυναικείο'' και το ίδιο στέλεχος ανέφερε στο ματς των γυναικών, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα, ότι: ''εδώ τώρα όλα πληρώνονται''. Βεβαίως αν επιμένετε είμαστε σε θέση να το κατονομάσουμε.
    Για το τέλος της αναφοράς σας, συμφωνούμε απόλυτα. Ας μείνει εδώ η υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παραπάνω μήνυμα σβήστηκε γιατί ο συγγραφέας του, είναι εκτός τόπου και χρόνου.(Δεν προέρχεται από το Αιγάλεω).
    Δηλώνουμε μόνο, ότι:''Όχι δεν περιμέναμε το Αιγάλεω να κάτσει να χάσει. Δεν το γράψαμε, δεν το εννοήσαμε, ούτε το ζητήσαμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...