Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΝΑΙ ! και από Λεώνη στα Πανελλήνια ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στην παρουσίαση των νέων εθνικών προπονητών που έγινε πριν λίγο στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ μεταξύ άλλων ο κ. Αλέκος Λεώνης, πρώτος προπονητής της Εθνικής Ανδρών τόνισε :
"Το Πανελλήνιο Παμπαίδων πρέπει να συνεχιστεί τουλάχιστον στα αγόρια. Όπως και να το κάνουμε φέρνει κόσμο στο άθλημα και πρέπει να το ξαναδούμε ως θέμα... Πρέπει να ανακαλύψουμε τους δασκάλους που έχουν επαφή με το άθλημα. Να κάνουμε αγώνες επίδειξης στα αγόρια. Η Nova πρέπει να δώσει κομμάτια σε τοπικά κανάλια περιφερειών έτσι ώστε να βλέπει η Περιφέρεια βόλεϊ"
"Δάσκαλε" και όλοι εσείς που με τις θεωρίες σας σταματήσατε τα πρωταθλήματα Παμπαίδων και Παγκορασίδων τι έχετε τώρα να πείτε ;; Μήπως εσείς ξέρετε περισσότερα από αυτόν ;; Γιατί αν έτσι νομίζετε τότε κακώς εσείς δεν αναλάβατε την Εθνική Ομάδα !!
Ανέφερε επίσης ότι :"Έρχεται μελέτη του ΤΕΦΑΑ της Θεσσαλίας που λέει ότι σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε Εθνική Παίδων. Το κλιμάκιο στην Άρτα με το ζόρι μάζεψε 11 αγόρια"
ΟΛΟΙ όσοι ασχολούνται με το ανδρικό βόλεϊ το ΦΩΝΑΑΑΖΟΥΝ ότι είναι στην εντατική και εσείς τι κάνετε;; ... Τραβάτε τη μπρίζα για να το πεθάνετε μια ώρα αρχύτερα... Ημιμαθείς το ακούσατεεεε;;
freevolley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...