Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΛΑΝΤΟΣΤ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP ΑΝΤΡΩΝ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Μλάντοστ στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τον 2ο γύρο του Challenge Cup. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την 21η Νοεμβρίου στο Μπρίτσκο.

Η Μλάντοστ Μπρίτσκο δεν στάθηκε ικανή να προβληματίσει τον Ολυμπιακό. Το αντίθετο μάλιστα! Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 ( 25-17, 25-19, 25-16) των Βόσνιων στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τον 2ο γύρο του Challenge Cup.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Ο Καζάζης σχολίασε "παρά το γεγονός ότι η Μλάντοστ ήταν μία άγνωστη για εμάς ομάδα δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα. Εμφανίσαμε βέβαια κάποια νευρικότητα στο παιχνίδι μας που δεν μας επέτρεψε να νικήσουμε ακόμη ευκολότερα. Με άριστα το 10 βρισκόμαστε μεταξύ του έξι και του εφτά. Χρειαζόμαστε ακόμη πιο δυνατά παιχνίδια προκειμένου να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και θεωρώ ότι είναι σημαντικό που διαθέτω δύο ισάξιες εξάδες ώστε να γίνονται πολύ καλές προπονήσεις".
Ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί την 21η Νοεμβρίου στη Βοσνία.
Τα σετ: 25-17, 25-19, 25-16
Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 7, Μαρούλης 2, Γιούρισιτς 7, Ποτότσνικ 10, Γιορντάνοφ 19, Σμαραγδής 6, Στεφάνου λ. υποδ. 50%/ Παπαδόπουλος, Κοκκινάκης 3, Μάρκου.
Μλάντοστ Μπρίτσκο (Μίσιτς): Μπουσνόφ 5, Βασιλίεβιτς 6, Νοβόκμετ 16, Βίντοβιτς 4, Πάβλοβιτς, Μίρκοβιτς, Ιβάνοβιτς λ. υπ. 27%/ Κίσιτς, Σκέλιτς.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...