Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ

Με ντέρμπι κορυφής ολοκληρώνεται την Δευτέρα (26/11, 18.00, Novasports 3, Καραμπέτσος - Γεωργιάδης, Κομισάριος: Λαδάς) η έβδομη αγωνιστική της Volley League. Ο τρίτος – στον βαθμολογικό πίνακα- Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον πρώτο και αήττητο Ολυμπιακό.
Η παράδοση των δυο τελευταιών ετών είναι εις βάρος των ερυθρολεύκων στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο κλειστό ττης Αλεξανδρούπολης και σε αυτή την παράδοση έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί μέχρι στιγμής εντός έδρας.

Πολλοί θεωρούν ότι είναι κάτι που αγχώνει του ερυθρόλευκους αλλά όπως εξηγεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org), ο Γιώργος Στεφάνου: «Θα αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος σε  μία πολύ δυνατή έδρα. Η βαθμολογική διαφορά κάνει την αναμέτρηση ντέρμπι και έτσι την προσεγγίζουμε. Μπορεί τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός να έχασε βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη όμως δεν παίζει βόλεϊ η προϊστορία. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική και είμαστε καλά προετοιμασμένοι να ξεπεράσουμε τόσο την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια όσο και το εμπόδιο του αξιόμαχου Εθνικού».

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν αισθάνονται άγχος για το θέμα του ‘αήττητου': «Όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα έχουμε γαλουχηθεί να ζούμε, αγωνιστικά, υπό πίεση. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα άγχος. Το ότι είμαστε αήττητοι είναι ένα γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι θέλουμε να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους».

Ο νεαρός διεθνής του Εθνικού, Ανέστης Δαλακούρας, τόνισε με δηλώσεις του στο thrakisport.gr: «Είναι πρωτόγνωρο για εμάς το ότι φτάσαμε να μιλάμε για ντέρμπι κορυφής σε αγώνα μας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μια ποιοτική ομάδα κάτι που δυσκολεύει το έργο μας. Εμείς από την άλλη φέτος έχουμε δείξει καλό πρόσωπο, έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά και μέσα στην έδρα μας είμαστε ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Η ψυχολογία μας έχει αλλάξει βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παλεύουμε το καλύτερο. Σε κάθε αγώνα μπαίνουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα το χαρεί ο κόσμος που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει». 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...