Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Άννα ΣΑΛΤΟΥΡΙΔΟΥ
Με ήττα έκλεισε ο πρώτος γύρος για το Α΄ τμήμα των κορασίδων μας, σε εκτός έδρας αγώνα από τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ με 3-1 (25-22, 17-25, 25-22, 25-21).
Η ομάδα μας, μπήκε μουδιασμένη στον αγώνα και ψάχνοντας τα πατήματα της στο δύσκολο και περίεργο γυμναστήριο, έχασε το πρώτο σετ.
Από το δεύτερο σετ και μετά, η ομάδα μας αφού μπόρεσε και εγκλιματίστηκε κάπως στο χώρο, άρχισε να αποδίδει τα αναμενούμενα και δε δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1. Με την ίδια απόδοση, ξεκίνησε το 3ο σετ για την ομάδα μας και έφτασε να προηγείται με 16-7, όμως από το σημείο αυτό και μετά μια απίστευτη και συνεχόμενη εμπλοκή μας στην υποδοχή, επέτρεψαν στον Πορφύρα, να μειώσει αρχικά τη διαφορά, να ισοφαρίσει 18-18 στη συνέχεια κάνοντας επί μέρους σερί 11-2 και κατακτώντας τελικά το σετ.
Στο 4ο σετ, λίγο η ανύψωση του ηθικού του Πορφύρα, λίγο η απογοήτευση από τον τρόπο που χάθηκε το προηγούμενο σετ από τα κορίτσια μας, ήρθε μοιραία η ήττα, η οποία επιτρέπει στον Πορφύρα, να έχει πάρει διαφορά από μας στη βαθμολογία και να έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. 
Χρέος της ομάδας μας, είναι η αήττητη πορεία από δω και πέρα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσάκα και της κας. Πανίδη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ: (Γκούντας) Λιάρου, Κουζίνη, Παλημέρη, Πρίφτη Α., Τζερεφού, Ζαννή, Δαρδακούλη (λ), Πρίφτη Ε., Καρβούνη, Μονιού.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Ραντοίκοβιτς) Σιμιτζή, Χίου, Σαλτουρίδου, Χόρτη, Πόποβα, Βεντούρη, Κακαγή (λ), Λιόλιου, Αμοιρίδου, Αθανασάκη.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΡΕΝΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 3-1
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝΑΣ (12-00) 08
2. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (09-04) 07
--------------------------------------------------
3. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (07-07) 06
4. ΑΕ ΡΕΝΤΗ (04-10) 05
5. ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ (01-12) 04 
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...