Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Βαγγέλης ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Ήττα με πολύ άσχημη εμφάνιση για το αντρικό μας τμήμα, στην πρώτη μας εμφάνιση εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίσαμε τον Ερμή στην Πάτρα, ομάδα που έχουμε τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Η απόδοση μας, δεν ήταν η αναμενόμενη και η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 3-1 (25-16, 25-21, 22-25, 25-20).
Δικαιολογίες δε ψάχνουμε για την απόδοση αυτή, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να αναφερθούν. Αρχικά η ώρα έναρξης του αγώνα ήταν για τις 18:00 και άλλαξε για τις 19:30 έγκαιρα από την ΕΟΠΕ. Όμως τελικά ο αγώνας ξεκίνησε στις 20:10, λόγω αγώνα χάντμπολ. Το γήπεδο που διεξήχθη ο αγώνας ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τερέν πολύ σκληρό και γεμάτο λακούβες. Νομίζουμε ότι η ΚΕΠ και ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, πρέπει να επιληφθούν του θέματος.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα και πριν καταλάβει κάποιος το τι έχει γίνει, φτάσαμε στο 2-0 υπέρ του Ερμή. Από το 3ο σετ και μετά, δείξαμε σημάδια ανάκαμψης, καταφέραμε να μειώσουμε με 2-1 στα σετς, αλλά δυστυχώς στην αρχή του 4ου σετ, τραυματίστηκε ο διαγώνιος μας Δημήτρης ΤΣΙΚΑΤΟΣ, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να αποδυναμωθεί σημαντικά και να έρθει το τελικό 3-1 σετ. Αυτό έγινε σε πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα, γιατί η εικόνα εκείνη τη στιγμή έδειχνε ότι η ομάδα μας θα μπορούσε να κάνει το 3-2 υπέρ της.
Πάντως, η ήττα αυτή καθόλου δε μας αποτρέπει από την πορεία μας, εξακολουθούμε να μην έχουμε κανένα χαμένο ''δικό'' μας βαθμό, αντίθετα είμαστε στο +2, με βαθμούς από ομάδες που δεν υπολογίζαμε ότι θα έπρεπε να είχαμε αποσπάσει βαθμό.
Ο Ερμής, έδειξε καλά στοιχεία και έκανε μια πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια σωτηρίας που καταβάλει.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Χανδρινού και Μπακλέση.
ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: (Σταματόπουλος) Χρυσανθακόπουλος, Κοντοδημόπουλος, Κόζης, Χασάπης, Κανάς, Μαμμάσης, Μούσλια (λ), Μαθιουδάκης, Κουνέτας, Δημητρόπουλος.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης, Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Αγγέλου, Νασκιντασβίλι, Καλαιτσίδης, Ιατρόπουλος, Τζαννετουλάκος.   
Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε, ότι λόγω της τέλεσης του αγώνα χάντμπολ, λίγο πριν τον αγώνα μας, το γήπεδο ήταν γεμάτο στο τερέν από τις ειδικές κόλες που χρησιμοποιούν οι αθλητές του χάντμπολ, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα και να κολάνε τα παπούτσια των αθλητών. Ο τραυματισμός του Τσικάτου, μπορεί - για να μη μιλήσουμε για βεβαιότητα -  και να οφείλεται στην ύπαρξη της κόλας.
 Όσον αφορά τη φιλοξενία του Ερμή, αυτό αφήστε το καλύτερα γιατί θα πικράνουμε κάποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...