Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

Τα φώτα στο Χαλκιοπούλειο με επίσημη πρώτη Βόγκελ
Στο Χαλκιοπούλειο και το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό στρέφονται αύριο (17/11, 19.00 Star Κ.Ε., lamiastar.gr) όλα τα βλέμματα, στην αναμέτρηση που ανοίγει  την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ. Για τον Παναθηναϊκό, ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα θα πραγματοποιήσει ο Αμερικανός Νικ Βόγκελ, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Τζόσουα Γουόλκερ.
Οι «ρουμελιώτες» προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων νικών απέναντι στο «τριφύλλι», καθώς πέρσι επικράτησαν και τις 4 φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δυο ομάδες, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Γεροθόδωρος - Μουλά Ε. με παρατηρητή τον Ακαρέπη.


Η μετάδοση αγώνων βόλεϊ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ (www.volleyball.gr) συνεχίζεται όλο και πιο δυνατά!

Από τις αρχές Νοεμβρίου το άθλημα απέκτησε τον δικό του τρόπο και χώρο προβολής με ζωντανές, αλλά και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις από όλες τις Εθνικές Κατηγορίες, το Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και γενικότερα όλων των εκδηλώσεων που αφορούν την ΕΟΠΕ μέσω της επίσημης συνεργασίας με την ιστοσελίδα www.live1tv.eu


Ήδη για το Σαββατοκύριακο 17-18/11 είναι προγραμματισμένες 6 μεταδόσεις, ενώ από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα το πρόγραμμα αυξάνεται συνολικά στους 19 live streaming αγώνες, λαμβάνοντας υπόψη την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος του αθλήματος στο νέο αυτό εγχείρημα.


Η ΕΟΠΕ λοιπόν συνεχίζει να φέρνει το βόλεϊ από όλα τα γήπεδα της Ελλάδας στις οθόνες σας, καθώς οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν και εκτός Αττικής.


Σάββατο 17/11
15:00 Γαλάτσι - Απόλλων Αγίου Δημητρίου (Κορασίδες)
18:30 Νέα Γενεά - Ελασσόνα (Α2 Γυναικών)
19:00 Πανναξιακός - ΖΑΟΝ (Α2 Γυναικών)


Επίσης στις 20:00 από το volleynews.gr θα μεταδοθεί ο αγώνας της Α2 γυναικών Πανιώνιος - Ηλυσιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...