Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ

Τη δουλειά που ξεκίνησε στη Λάρνακα, θέλει να τελειώσει ο Παμβοχαϊκός που υποδέχεται την Ανόρθωση στο Λουτράκι, για τον επαναληπτικό αγώνα (19:00) για τη φάση των «16» του CEV Cup σε αναμέτρηση που θα παρακολουθήσετε σε Livestreaming από το volleynews.gr.

Η εικόνα των δύο ομάδων στο 0-3 του πρώτου αγώνα, δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανατροπής για την «Κυρία» της Κύπρου, που αναζητά ωστόσο οποιαδήποτε νίκη για να πάρει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ωστόσο, για τον Παμβοχαϊκό, οι άσχημες εμφανίσεις και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς μετράει τρεις σερί νίκες με Ηρακλή, Κηφισιά και Ανόρθωση, ενώ με την άφιξη του Καλντέιρα έχει καλύψει το κενό που υπήρχε.


Βεβαίως, όπως θα έκανε κάθε προπονητής, ο Νίκος Ζαλμάς συνέστησε προσοχή. «Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν λέει τίποτα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ούτως ή άλλως είμαστε αναγκασμένοι να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Η Ανόρθωση στο πρώτο ματς μας έδωσε πολλούς πόντους από λάθη και δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα επαναληφθεί, οπότε εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...