Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΜΑΣ





Αυτές είναι μερικές μόνο εικόνες απ΄ όσα είδαμε σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο μας. Οι άγνωστοι που εισήλθαν τις βραδυνές ώρες, είχαν όλη την άνεση για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο. Αρχικά, παραβίασαν το κυλικείο, όπου με όλη την άνεση τους γεύτηκαν μία τούρτα και ένα κουτάκι πουράκια. Στη συνέχεια, εισήλθαν στο κύριο γραφείο του συλλόγου μας, όπου αποξήλωσαν ένα κομπιούτερ με τα περιφερειακά του, ήπιαν ένα μπουκάλι ουίσκι και προξένησαν φθορές στα γραφεία. Τρίτος σταθμός τους, η αποθήκη μπαλών και ρουχισμού μας, όπου έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στις μπάλες βόλεϊ και στις εμφανίσεις του μπάσκετ, ανοίγοντας και καταστρέφοντας όλες τις ντουλάπες μας. Όλα τα παραπάνω, είχαν το χρόνο να τοποθετήσουν στους σάκους μεταφοράς μπαλών και σακούλες. 
Και εκεί που ήταν έτοιμοι για την έξοδο τους, έκαναν τη μεγάλη μπάζα. Στο 2ο γραφείο μας, αφού πρώτα φρόντισαν να αδειάσουν όλα τα συρτάρια και ντουλάπες εγγράφων, βρήκαν σε κάποιο συρτάρι 2.500€, τα οποία προορίζονταν για τη σημερινή μισθοδοσία των ανθρώπων του βόλεϊ. Έτσι λοιπόν, όλα τα προηγούμενα ήταν ευτελούς αξίας και τα άφησαν παρατημένα κοντά στην έξοδο τους. Προηγούμενα, φρόντισαν και παραβίασαν και τη ντουλάπα του τραμπολίνο, πετώντας όπου έβρισκαν τα πράγματα του αθλήματος.
Αυτό, ήταν ένα ακόμη πλήγμα στα τελευταία συμβάντα που συμβαίνουν στο γυμναστήριο μας  και κάποια στιγμή οι υπεύθυνοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι εμείς οι άνθρωποι του βόλεϊ, παρά το γεγονός ότι δεχτήκαμε ένα καίριο πλήγμα, θα φροντίσουμε για την αποκατάσταση του, με περισσότερο σθένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...