Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΑΙΓΙΝΑΣ

Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης
Τα απαραίτητα συστατικά μιας επιτυχημένης διοργάνωσης είναι η παρουσία του κόσμου και οι θεαματικοί αγώνες που ανεβάζουν το ενδιαφέρον. Σε αυτή τη βάση, το 4ο Masters της Αίγινας για το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού ο κόσμος «αγκαλιάζει» όλο και πιο ζεστά το τουρνουά και ήδη από το πρωί της Παρασκευής η «σκεπαστή» εξέδρα των επισήμων ήταν γεμάτη με τις πανέμορφες εγκαταστάσεις μπροστά από τον Άγιο Σώστη της Πέρδικας να κερδίζουν τα εγκωμιαστικά σχόλια των θεατών, αλλά και των αθλητών που αγωνίζονται μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. 
Στο αγωνιστικό σκέλος, τα αμφίρροπα ματς ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της 1ης ημέρας του Κυρίως Ταμπλό, όπου ξεχώρισαν οι «ισχυρές» παρουσίες των Νίκου Ζουπάνη / Γιώργου Κοτσιλιάνου, της Εθνικής Ανδρών των Παύλου Κουζούνη / Φερνάντο Μπιλλήρη, οι οποίοι επέστρεψαν στο σιρκουί έπειτα από αναγκαστική διακοπή (λόγω των Μεσογειακών Αγώνων) και του βορειοελλαδίτικου «διδύμου» των Μανώλη Δημητριάδη και Δημήτρη Χατζηηλιάδη που έπειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα κατάφεραν να «λυγίσουν» τους αξιόμαχους Γιώργο Πετρέα και Γιάννη Χαριτωνίδη, οι οποίοι όμως, συνεχίζουν στη διοργάνωση, αφού νίκησαν στο 2ο τάι μπρέικ που έδωσαν, παρά τον τραυματισμό του Πετρέα στο 7-7 του τρίτου σετ.

Μία νίκη μακριά από το πλασάρισμα στα ημιτελικά, βρίσκονται και οι «πρωτοεμφανιζόμενοι» ως ομάδα, Θανάσης Πρωτοψάλτης και Μενέλαος Κοκκινάκης, οι οποίοι προήλθαν από τα προκριματικά και δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία κατάφεραν να συμπληρώσουν το αήττητο «κουαρτέτο» της διοργάνωσης, έχοντας ήδη προκριθεί στον 3ο γύρο που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Τη δική τους σπουδαία «μάχη» έδωσαν οι ντόπιοι Ηλίας Κλώνος και Στάθης Μαύρος που έπαιξαν με Promotion Wild Card και ιδιαίτερα στον δεύτερο αγώνα τους κόντρα στους Μιχάλη Λαμπρινό και Αλέκο Πολυχρονιάδη, πάλεψαν για τη νίκη με το πρώτο σετ να κρίνεται στο 33-31 υπέρ των αντιπάλων τους, οι οποίοι στη συνέχεια τους υποχρέωσαν σε ήττα-αποκλεισμό. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας που έγινε κάτω από δυνατό αέρα και το φως των προβολέων, οι Κωστακόπουλος / Τσαλικιάν νίκησαν 2-0 τους Νιώπα / Ποθητάκη και συνεχίζουν από το ταμπλό των ηττημένων.

Το τουρνουά αγώνα με τον αγώνα αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς το Σάββατο θα προκύψουν οι δύο ομάδες των ημιτελικών και οι πραγματικά τυχεροί, θα είναι όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Αίγινα, έχοντας την ευκαιρία να επισκεφτούν το γήπεδο της Πέρδικας, όπου θα ξεκινήσει και το κυρίως ταμπλό των Γυναικών. Οι δύο τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή στις 19:00 των Γυναικών και στις 20:00 των Ανδρών.


Masters Αίγινας

Κυρίως Ταμπλό Ανδρών

Παρασκευή 5/7

Ταμπλό ηττημένων (Οι ηττημένοι κατατάσσονται 9οι)
9. Κλώνος Η. / Μαύρος Σ. - Λαμπρινός Μ. / Πολυχρονιάδης Α. 0-2 (31-33, 17-21)
10. Θεοδωρίδης Δ. / Κουρτίδης Σ. - Μανιόπουλος Δ. / Ρουμελιωτάκης Γ. 1-2 (21-19, 12-21, 07-15)
11. Καπίρης Θ. / Παπαδόπουλος Χ. - Πετρέας Γ. / Χαριτωνίδης Γ. 1-2 (26-28, 21-10, 11-15)
12. Κωστακόπουλος Ν. / Τσαλικιάν Α. - Νιώπας Δ. / Ποθητάκης Κ. 2-0 (21-18, 21-17)

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...