Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 24 ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Βίκυ ΑΡΒΑΝΙΤΗ
Άτυχες στάθηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη / Πέννυ Καραγκούνη στον τρίτο και καθοριστικό τους αγώνα στον όμιλο του Όπεν της Ανάπα. Στην αναμέτρηση με τις ελβετίδες Γκορίκανετς / Χούμπερλι (Νο 8) η εθνική ομάδα (Νο 9) παρότι προηγήθηκε 1-0 σετ ηττήθηκε 2-1 (18-21, 21-16, 20-18). 
Με το σετ που πήρε τη ελληνική ομάδα πήρε και την τρίτη θέση στον Η όμιλο και μαζί την πρόκριση για τις 24 καλύτερες ομάδες του τουρνουά καθώς στον άλλο αγώνα οι ρωσίδες Κορμπούνοβα / Αμπαλάκινα ηττήθηκαν από τις γερμανίδες Μερσμαν / Σνάιντερ 2-0 (21-17, 21-09).
To No3 του ταμπλό, τις βραζιλιάνες Φερνάντα / Ελίζε Μάια (φωτό) θα αντιμετωπίσουν οι Βίκυ Αρβανίτη / Πέννυ Καραγκούνη στον Α΄ γύρο του όπεν στην Ανάπα της Ρωσίας μετά την πρόκριση τους από τη φάση των ομίλων ως τρίτη ομάδα του Η ομίλου. 
Οι βραζιλιάνες δεν είναι άτρωτες. Είναι νέα ομάδα και άπειρη παρά το ότι έχει τον τίτλο του φαβορί. Στους ομίλους γνώρισαν ήττα σοκ από τις γερμανίδες Άουλενμπροκ / Τιλμαν (Νο19) με 2-0 σετ. Ο αγώνας θα γίνει στις 09.00 την Παρασκευή και με νίκη η ελληνική ομάδα θα μπει στους 16, αλλιώς θα καταταχθεί στην 17η θέση. 
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...